Blikken

Frisse Blikken heeft geen afdelingen, maar blikken die bruisen van energie rondom één specifiek thema. Ieder blik richt zich op verschillende projecten binnen dit onderwerp. Meer weten? Trek eens een blik open.

Transformation On Track

"If we have data, let's look at data. If all we have are opinions, let's go with mine."

Inzicht en overzicht in complexe projecten, zoals transformaties en integraties; dat is waar Transformation On Track voor staat. Onze ondernemende projectmanagers zijn echte Social Nerds. Ze zorgen voor het overzicht in complexe projecten. Door een persoonlijke aanpak, energie en analytische vermogen houden wij het programma On Track. Zo kan de programmamanager sturen. Strak stakeholdermanagement en duidelijke communicatie zijn hierbij natuurlijk key.

Deze mensen kunnen je meer vertellen

Bekijk hoe we Transformation On Track inzetten voor organisaties:

New Generation Marketing

“It is not about the stuff you make, but the stories you tell”

Doelgroepen, zowel intern als extern, zijn mensen. Dat begrijpen we. Mensen denken in beelden en spreken mensentaal. Om ze te bereiken zoeken organisaties naar hun verhaal en neuzen die dezelfde kant uit gaan. We gebruiken vernieuwende vormen van marketing en communicatie, met laagdrempelige content en visuele middelen om mensen aan te spreken.

Deze mensen kunnen je meer vertellen

Bekijk hoe we New Generation Marketing inzetten voor organisaties:

Serious Gaming & Gamification

“Je leert iemand beter kennen in een uur spelen dan een jaar praten.”

Mensen willen veranderen, maar niet veranderd worden. Standaard trainingen en leertrajecten verliezen rap terrein op de woordjes Leuk en Fun. Leuk en Fun zijn inmiddels geaccepteerd. Sterker nog, ze zijn onmisbaar. Voor leer-, verander- en ontwikkelvragen ontwikkelen we games. Om teams en organisaties door ervaringsleren hun toekomst te laten verkennen en ervaren.

Deze mensen kunnen je meer vertellen

Bekijk hoe we Serious Gaming & Gamification inzetten voor organisaties:

Fresh Experiences

“Tell me, I will forget, show me, I will remember, involve me, I will understand.”

Strategie-activatie en grote transities zijn dagelijkse kost. Meeting. Presentatie. Klaar. Natuurlijk niet. De kunst is om mensen iets te laten ervaren. Want gedrag verandert wanneer mensen zelf tot nieuwe inzichten komen. We brengen grote groepen professionals op inspirerende manieren in beweging door het creëren van relevante en impactvolle ervaringen.

Deze mensen kunnen je meer vertellen

Bekijk hoe we Fresh Experiences inzetten voor organisaties:

Onboarded

"Hire character. Train skills."

Jong talent is van grote betekenis voor de resultaten en ontwikkeling van elke organisatie. Aandacht voor de relatie tussen werkgever en young professional is daarbij cruciaal. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we programma's, strategieën en events die hen helpen bij employer branding, talent acquisition, onboarding en talent development. Dit doen we door creatieve en verbindende project managers in te zetten in teams.

Deze mensen kunnen je meer vertellen

Bekijk hoe we Onboarded inzetten voor organisaties:

Born Digital

“The internet is becoming the town square for the global village of tomorrow”

Onze wereld is meer en meer connected. Schermpjes en apps zijn overal in ons leven. Daardoor stijgt de vraag naar digital natives; de generatie die is grootgebracht met Google en Facebook. Zij maken de vertaalslag tussen de echte wereld en online mogelijkheden. We helpen organisaties door het uitdenken en ontwikkelen van doelgerichte en gebruiksvriendelijke applicaties.

Bekijk hoe we Born Digital inzetten voor organisaties:

&Power

Learning is an experience. Anything else is just information

Flexibel, wendbaar en innovatief. Aan deze eigenschappen wil vrijwel iedere organisatie voldoen. Maar hoe word je dat? &Power gaat uit van de kracht van medewerkers. Zij maken succesvolle organisaties en realiseren verandering. We empoweren medewerkers door samen met opdrachtgevers ontwikkelprogramma’s te ontwerpen. Zodat medewerkers het beste uit zichzelf naar boven halen en organisatieverandering realiseren.

Deze mensen kunnen je meer vertellen

Bekijk hoe we &Power inzetten voor organisaties:

On Purpose

De meeste organisaties weten zelf goed wat ze doen én hoe ze dat doen. Maar waarom doen ze de dingen die ze doen? Het blik On Purpose helpt de ‘organisatie-why’ naar boven te halen, scherp te stellen en de medewerkers vanuit deze why te activeren. Dit doen wij door verbindende, purpose driven professionals in te zetten en samen co-creatieve programma’s en interventies te ontwerpen en te realiseren. Uitgangspunt daarbij is dat medewerkers zelf meebouwen aan de toekomst van de organisatie. Daardoor verhogen we engagement en halen we het beste uit de organisatie naar boven.

Deze mensen kunnen je meer vertellen

Bekijk hoe we On Purpose inzetten voor organisaties: