Blikken

Frisse Blikken heeft geen afdelingen, maar blikken die bruisen van energie rondom één specifiek thema. Ieder blik richt zich op verschillende projecten binnen dit onderwerp. Meer weten? Trek eens een blik open.

Project Entrepreneurs

“Om op te kunnen stijgen, moet je eerst leren landen.”
Als nieuwe Frisse Blikker start je in het blik Project Entrepreneurs. Dit is jouw team voor ongeveer de eerste zes maanden en heeft als doel jou te laten landen binnen Frisse Blikken, je te helpen met de opstart van je eerste projecten en je onze way of working eigen te maken. Je krijgt de kans om uitgebreid kennis te maken met de overige blikken

Transformation On Track

“If we have data, let’s look at data. If all we have are opinions, let’s go with mine.”
Inzicht en overzicht in complexe projecten, zoals transformaties en integraties; dat is waar Transformation On Track voor staat. Onze ondernemende projectmanagers zijn echte Social Nerds. Ze zorgen voor het overzicht in complexe projecten. Door een persoonlijke aanpak, energie en analytische vermogen houden wij het programma On Track. Zo kan de programmamanager sturen. Strak stakeholdermanagement en duidelijke communicatie zijn hierbij natuurlijk key.

Marketing Minds

“It is not about the stuff you make, but the stories you tell.”
Doelgroepen, zowel intern als extern, zijn mensen. Dat begrijpen we. Mensen denken in beelden en spreken mensentaal. Om ze te bereiken zoeken organisaties naar hun verhaal en neuzen die dezelfde kant uit gaan. We gebruiken vernieuwende vormen van marketing en communicatie, met laagdrempelige content en visuele middelen om mensen aan te spreken.

Serious Gaming & Gamification

“Je leert iemand beter kennen in een uur spelen dan een jaar praten.”
Mensen willen veranderen, maar niet veranderd worden. Standaard trainingen en leertrajecten verliezen rap terrein op de woordjes Leuk en Fun. Leuk en Fun zijn inmiddels geaccepteerd. Sterker nog, ze zijn onmisbaar. Voor leer-, verander- en ontwikkelvragen ontwikkelen we games. Om teams en organisaties door ervaringsleren hun toekomst te laten verkennen en ervaren.

Fresh Experiences

“Tell me, I will forget, show me, I will remember, involve me, I will understand.”
Strategie-activatie en grote transities zijn dagelijkse kost. Meeting. Presentatie. Klaar. Natuurlijk niet. De kunst is om mensen iets te laten ervaren. Want gedrag verandert wanneer mensen zelf tot nieuwe inzichten komen. We brengen grote groepen professionals op inspirerende manieren in beweging door het creëren van relevante en impactvolle ervaringen.

Onboarded

“Hire character. Train skills.”
Jong talent is van grote betekenis voor de resultaten en ontwikkeling van elke organisatie. Aandacht voor de relatie tussen werkgever en young professional is daarbij cruciaal. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we programma’s, strategieën en events die hen helpen bij employer branding, talent acquisition, onboarding en talent development. Dit doen we door creatieve en verbindende project managers in te zetten in teams.

Born Digital

“The internet is becoming the town square for the global village of tomorrow.
Onze wereld is meer en meer connected. Schermpjes en apps zijn overal in ons leven. Daardoor stijgt de vraag naar digital natives; de generatie die is grootgebracht met Google en Facebook. Zij maken de vertaalslag tussen de echte wereld en online mogelijkheden. We helpen organisaties door het uitdenken en ontwikkelen van doelgerichte en gebruiksvriendelijke applicaties.

&Power

“Learning is an experience. Anything else is just information.”
Flexibel, wendbaar en innovatief. Aan deze eigenschappen wil vrijwel iedere organisatie voldoen. Maar hoe word je dat? &Power gaat uit van de kracht van medewerkers. Zij maken succesvolle organisaties en realiseren verandering. We empoweren medewerkers door samen met opdrachtgevers ontwikkelprogramma’s te ontwerpen. Zodat medewerkers het beste uit zichzelf naar boven halen en organisatieverandering realiseren.

Enable

“To put on, to start, to switch on, to activate, to Enable.”
Het blik Enable zorgt voor de vernieuwing, verandering en versnelling van Frisse Blikken zelf, zodat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Dit doen wij door ons bezig te houden met de marketing uitingen van Frisse Blikken, Employer Branding, een vernieuwend selectieproces en een fris en fruitig kantoor om te werken. Hiernaast zijn wij, anders dan onze collega’s, dagelijks op de Blikhut te vinden en ook altijd in voor een heerlijk kopje koffie. Kom je gauw een keertje koffie drinken?

Wil je meer weten?

Wij nemen graag contact met je op.

Bedankt!

Je bericht is goed ontvangen