Hi, how can I help you? We would be happy to contact you!
Hi, how can I help you? We would be happy to contact you!
Jij
Captcha code: a4ff4fc

Thanks!

We'll get in touch with you very soon!

Cases Team Contact

Activatiecampagne ‘Het goede gesprek’

2 June 2021 by Philine
Deze Frisse Blikkers hebben HVC in beweging gezet

Wil je meer weten over dit project? Neem gerust contact met ons of een van de Frisse Blikkers op!

Contact

Vraag
HVC wilde graag extra aandacht en momentum creëren voor de hernieuwde gesprekscyclus. Daarom vroegen ze Frisse Blikken: help ons met het ontwikkelen van een campagne om de organisatie rond dit thema te informeren, inspireren en activeren.

Context
HVC wil een aantrekkelijke werkgever zijn waar een eigentijdse gesprekscylcus bij hoort. Hierin staat ‘het goede gesprek’ centraal. Dit is een gelijkwaardig gesprek tussen werknemer en leidinggevende over gedrag, resultaten, ontwikkeling en werkplezier.

“Frisse Blikken heeft de verandering in onze gesprekscyclus samen met ons vormgegeven. Met een “frisse blik” hebben zij ons uitgedaagd en meegenomen in dit project waarbij het resultaat ons een trots gevoel heeft gegeven!! Nogmaals dank Philine en Mattijs voor jullie creativiteit en slagvaardigheid in dit project!

Aanpak
Doormiddel van interviews met de doelgroepen en gesprekken met de opdrachtgevers hebben we geanalyseerd hoe we de medewerkers en leidinggevende het best konden bereiken. Deze analyse hebben we vertaald naar een campagneplan waarbij we interventies voor zowel de medewerkers als de leidinggevenden hebben ontwikkeld die verschillende doelen dienden.

Concreet houdt dit in dat we een digitale bootcamp hebben georganiseerd waarbij we de leidinggevenden hebben meegenomen in deze verandering, ze hun uitdagingen hebben laten delen in intervisiegroepen en ze hebben aangesproken op hun verantwoordelijkheid in deze verandering. Voor de hele organisatie hebben we verschillende campagnematerialen ontwikkeld. Hierbij kun je denken aan een kraskaart thuis in de bus, inspirerende video met HVC’ers van allerlei verschillende afdelingen die vertellen wat een goed gesprek voor hun betekent en een interactieve toolkit waarin we de medewerker en leidinggevende handvatten bieden om het goede gesprek aan te gaan.

Resultaat
Een activerende campagne die de HVC’ers op de werkvloer, thuis en digitaal bereikte. Dit heeft geleid tot enthousiaste leidinggevende die met elkaar de intervisiesessies voortzetten om elkaar te ondersteunen met het voeren van het goede gesprek met hun medewerkers. Daarnaast hebben alle HVC’ers handvatten gekregen om het goede gesprek te voeren waardoor de drempel hiervoor is verlaagd.

Any questions?

You
You want to know more about our services. Nice! We would be happy to tell you more about our cans, our other services or about ourselves.
We are Fresh Look, below you can see some of our colleagues! Do you want to see all Fresh Cans? Then go to our team page.
Filter op
Thijs
Thijs
Milou
Milou
Leonie
Leonie
Joost
Joost
It's great that you want to know more about working at Frisse Blikken! Would you like to know more about what it is like to work with us or go directly to the vacancy page?
You can leave your question and contact details with us and we will contact you as soon as possible!
Captcha code: 722ee10

Thanks!

We'll get in touch with you very soon!

Hi, what can we help you with? Indicate below what you are looking for
you
...
Make your choice above
you