Hi, how can I help you? We would be happy to contact you!
Hi, how can I help you? We would be happy to contact you!
Jij
Captcha code: 2e01c11

Thanks!

We'll get in touch with you very soon!

Cases Team Contact
Deze Frisse Blikkers hebben KPMG Nederland in beweging gezet

Wil je meer weten over dit project? Neem gerust contact met ons of een van de Frisse Blikkers op!

Contact

”Frisse Blikken was in staat om de context van onze organisatie snel zich eigen te maken en vanuit daar echt in de rol van (sparring) partner te stappen. Het kernwoord van mijn enthousiasme voor de samenwerking met Frisse Blikken is SAMEN. Het voelde echt als één team. De afstemming is altijd relevant en prettig.” Veroni Feenstra – Vonk

Vraag
Help ons met het ontwikkelen en organiseren van een virtuele bijeenkomst, om onze Top 300 te verbinden aan elkaar en de strategie voor 2021.

Achtergrond
KPMG heeft een jaarlijkse bijeenkomst voor hun Top 300 leiders (Partners & Directors). Deze komen bij elkaar om elkaar te zien én om samen inspiratie op te doen en te werken aan het business plan van het aankomende jaar. Dit jaar was het verzoek om dat virtueel te doen. Naar aanleiding van de samenwerking tussen KPMG en Frisse Blikken in 2019 voor hun TMRW Festival (voor dezelfde doelgroep) heeft KPMG Frisse Blikken benaderd om samen een ontwerp te maken voor een volledig virtueel evenement van ca. 5,5 uur op vrijdag 18 september.

”Inmiddels hebben we samen twee jaar events voor onze leiders georganiseerd. Vorig jaar een fysieke bijeenkomst op een mooie plek waarbij we bijna 300 collega’s 24 uur lang hebben weten te boeien met een gevarieerd programma op informatie, inspiratie en verbinding. Frisse Blikken trok samen met onze event manager de organisatie en hield ons steeds scherp op hoe we onze boodschappen effectief naar een programma vertalen waarin ze aankomen. Dit jaar waren we al voortvarend van start voor een vervolg hierop, maar met een flinke duw in de rug van de omstandigheden hebben we uiteindelijk een geweldig en volledig digitaal event neergezet. Een enorme draai die we, met de expertise van Frisse Blikken op het bereiken van grote groepen via digitale middelen, met vertrouwen zijn aangegaan. En met resultaat!”

Aanpak
Samen hebben Frisse Blikken en KPMG gewerkt aan een inhoudelijk evenement dat volledig vanuit een tailormade studio op het hoofdkantoor werd gehost. Frisse Blikken leverde een host die in een radioshow, een muzikale talkshow en diverse intermezzo’s de collega’s door het programma meenam. Daarnaast ontwikkelden we een inspirerende podcast, stonden er inspirerende sprekers op het podium over leiderschap en waren er virtuele werksessies over Cultuur & Leiderschap en natuurlijk het business plan van 2021.

Resultaat
Een hoog gewaardeerd evenement waarbij iedereen heeft ervaren dat je juist ook virtueel met elkaar kunt verbinden en samenwerken.

Any questions?

You
You want to know more about our services. Nice! We would be happy to tell you more about our cans, our other services or about ourselves.
We are Fresh Look, below you can see some of our colleagues! Do you want to see all Fresh Cans? Then go to our team page.
Filter op
Tim
Tim
Anna
Anna
Inez
Inez
Milou
Milou
It's great that you want to know more about working at Frisse Blikken! Would you like to know more about what it is like to work with us or go directly to the vacancy page?
You can leave your question and contact details with us and we will contact you as soon as possible!
Captcha code: 20139a0

Thanks!

We'll get in touch with you very soon!

Hi, what can we help you with? Indicate below what you are looking for
you
...
Make your choice above
you