Hi, how can I help you? We would be happy to contact you!
Hi, how can I help you? We would be happy to contact you!
Jij
Captcha code: 0de4356

Thanks!

We'll get in touch with you very soon!

Cases Team Contact
Deze Frisse Blikkers hebben Van Wijnen in beweging gezet

Wil je meer weten over dit project? Neem gerust contact met ons of een van de Frisse Blikkers op!

Contact

‘Van de bouwkeet naar een echte studio’ 

Vraag
Voor van Wijnen West bouwden we een complete radioshow, Werkplaats FM, om 2021 in een hybride vorm af te sluiten. Een radioshow voor collega’s door collega’s. In co-creatie werd er een interactief en attractief programma neergezet waarin terugblikken, plezier en erkenning centraal stond.

Achtergrond
Ondanks dat 2021 een jaar was waarin er ontzettend veel thuis werd gewerkt en men hun collega’s nooit of nauwelijks buiten de digitale muren van Zoom zag, bleef de behoefte er om gezamenlijk het jaar mooi af te sluiten bij veel bedrijven. Zo ook bij Van Wijnen West. Het bedrijf waar een gedeelte van de medewerkers op de bouwplaats werkt en een ander thuis, had net als een ieder bedrijf een moeilijk jaar achter de rug.

Aanpak
Om toch het jaar op een interactieve en attractieve manier af te sluiten werd in co-creatie met het #Communication Blik gekozen om Werkplaats FM voor Van Wijnen uit de grond te stampen. Een 1,5 uur durende radioshow – met beeld – waarin collega’s live konden inbellen, chatten, het Bouwgeluid konden raden en verzoeknummers aankonden vragen. In samenwerking met een team vanuit Van Wijnen werd het programma in elkaar gezet, werden overige collega’s klaargestoomd voor hun radiodebuut en werd de communicatie activatie binnen van Wijnen uitgerold. Daarnaast zorgden samenwerkingspartners van Frisse Blikken voor een host en een streamingdienst. Zo hebben we gezamenlijk het jaar op een muzikale en fijne manier afgesloten!

Resultaat
De reacties over Werkplaats FM waren uiterst positief, waarbij een enkeling liever de Werkplaats FM aan zou zetten dan weer fysiek bij elkaar komen. Uiteraard hoopt ook Frisse Blikken gauw weer mee te denken over live events, maar deze klus voor Van Wijnen liet zien dat ook hybride events op een positieve manier kunnen bijdragen aan het ‘wij’ gevoel van een bedrijf. Op naar nog meer radioshows!

Any questions?

You
You want to know more about our services. Nice! We would be happy to tell you more about our cans, our other services or about ourselves.
We are Fresh Look, below you can see some of our colleagues! Do you want to see all Fresh Cans? Then go to our team page.
Filter op
Milou
Milou
Sjoerd
Sjoerd
Stijn
Stijn
Leonie
Leonie
It's great that you want to know more about working at Frisse Blikken! Would you like to know more about what it is like to work with us or go directly to the vacancy page?
You can leave your question and contact details with us and we will contact you as soon as possible!
Captcha code: 2ef3a99

Thanks!

We'll get in touch with you very soon!

Hi, what can we help you with? Indicate below what you are looking for
you
...
Make your choice above
you