Hi, how can I help you? We would be happy to contact you!
Hi, how can I help you? We would be happy to contact you!
Jij
Captcha code: 9af93c3

Thanks!

We'll get in touch with you very soon!

Case Arcadis – Expedition DNA

Vraag:

Hoe kunnen we alle 27.000 medewerkers van Arcadis – en dus overal ter wereld – betrekken en activeren bij de digitale transitie?

Aanpak:

Wij ontwikkelen in co-creatie met het digital team, HR en L&D van Arcadis een on- en offline learning experience: Expedition DNA. In deze learning experience komen verschillende onderwerpen van de digitale transitie aan bod.

De missie van Expedition DNA is het creëren van een global mindset, het ontwikkelen van digitale mogelijkheden (met oog op de toekomst) en het aanmoedigen van slimme innovatie binnen iedere laag van de organisatie. Het traject bestaat uit een online leerplatform en een offline ervaring.

Het online leerplatform Basecamp bestaat uit een gemiddeld acht uur durende digital learning experience met video’s, audiofragmenten en quizvragen.

Tijdens het offline vervolgtraject verblijven vijfenzestig deelnemers een week lang in een kasteel in België. In deze week duiken zij nog dieper in de onderwerpen, ontwikkelen zij digitale vaardigheden en bouwen zij aan een internationaal netwerk van Arcadianen.

Resultaat:

Wereldwijd waren er 10.000 Arcadianen actief op het online platform Basecamp. Ruim 400 Arcadianen zijn op expeditie geweest naar België. Expedition DNA heeft veel bewustzijn gecreëerd en gezorgd voor een groeiende actieve digitale community.