Hi, how can I help you? We would be happy to contact you!
Hi, how can I help you? We would be happy to contact you!
Jij
Captcha code: 2ea0839

Thanks!

We'll get in touch with you very soon!

Cases Team Contact

Werken bij Frisse Blikken

Wij dromen ervan om de nieuwe generatie én Nederland een stuk ondernemender te maken. Wat betekent dat voor jou? Dat wij er zijn om jouw talent te versnellen en deze inzetten bij organisaties om daarmee die organisaties te helpen. Want moderne organisaties staan juist te springen om de frisse blik van de nieuwe generatie.

Onze droom

Wij dromen ervan om de nieuwe generatie én Nederland een stuk ondernemender te maken. Wat betekent dat voor jou? Dat wij er zijn om jouw talent te versnellen en deze inzetten bij organisaties om daarmee die organisaties te helpen. Want moderne organisaties staan juist te springen om de frisse blik van de nieuwe generatie. Lees hier meer over ons ondernemerschapsprogramma (het VONK-programma).

Daarnaast vinden we het belangrijk dat iedereen met een creatieve en ondernemende mindset zich welkom voelt om bij ons te solliciteren. Wij geloven namelijk dat een diverse samenstelling van Frisse Blikkers ons niet alleen als individuen en organisatie verrijken, maar ook in staat stelt een échte Frisse Blik aan onze klanten te bieden. Hoewel we er nog lang niet zijn werken we er met z’n allen hard aan om het verschil te maken.

Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwe generatie projectmanagers  met innovatieve en creatieve skills om verandering, vernieuwing en versnelling teweeg te brengen bij grote organisaties. Ben jij net afgestudeerd (WO werk- en denkniveau) óf ben je een ambitieuze professional met een ondernemende mindset? Neem dan een kijkje bij onze openstaande vacatures.

Wij zijn
de nieuwe
generatie,
ik ben

Ondernemerschap programma

Bij Frisse Blikken stimuleren we ondernemerschap. Daarom geven we talent de kans om hun ondernemersdroom waar te maken. Hoe dat werkt? Van maandag tot en met donderdag werken onze projectmanagers voor de opdrachtgever. Vrijdags investeren ze in zichzelf door aan hun persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap te werken.

Diverse werkvloer

At Fresh Forces, we aspire towards an inclusive and diverse working environment. A working environment in which everyone can and is able to be themselves. Where the varied needs and characteristics of employees are recognized, acknowledged and celebrated. One in which everyone is involved based on their individual qualities.

Kom eens langs!

Kom je een keertje langs? Bekijk hieronder onze aankomende events bij ons op de Blikhut of waar we ergens anders te vinden zijn! Staat er geen event tussen? Houd onze Instagram of LinkedIn in de gaten voor aankomende events!

Wat bieden wij!

Naast het harde werken bij Frisse Blikken proberen we ook echt te genieten! Typ jouw naam, nieuwsgierig? We bieden veel ruimte voor ontspanning en persoonlijke ontwikkeling bijvoorbeeld!

Sollicitatie proces

Typ jouw naam, ben je benieuwd hoe ons sollicitatie proces eruit ziet? Als je bij Frisse Blikken wil gaan solliciteren zal je een aantal stappen moeten doorlopen. De duur van dit proces verschilt per persoon, afhankelijk van hoe snel jij zelf aan de slag wil. Vragen? Check onze F.A.Q.

Online sollicitatieformulier

Online gamified assessment

Eerste gesprek: Kennismaking

Tweede gesprek: Je droompitch

Rollenspel assessment

Contract ondertekenen!

Leer ons kennen!

Typ jouw naam, benieuwd waar je terecht komt? Leer ons kennen over wie wij zijn en wat we doen!

Vragen?!

Wat is het VONK-programma?

Het VONK-programma helpt Frisse Blikkers om hun eigen ondernemersdroom (hun vonkje) te verwezenlijken. Tijdens (facultatieve) maandelijkse pizzasessies, VONKsessies, en ondernemerskoffie’s ga je samen met collega’s sparren over jouw vonkje en doorloop je vijf stappen in het uitwerken van jouw ondernemersdroom.

Hoe is de aansturing bij Frisse Blikken op je projecten en daarbuiten?

Op elk project heb je een mede-Frisse Blikker die jou begeleidt, met je meedenkt en meewerkt aan het project. Daarnaast krijg je vanaf je start bij Frisse Blikken een buddy en een talentontwikkelaar. Jouw buddy is er voor alle praktische zaken en jouw talentontwikkelaar coacht je op het gebied van je persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling.

Kan ik een keertje een (virtuele) koffie met een Frisse Bikker drinken?

Er zijn meerdere mogelijkheden om in contact te komen met iemand van Frisse Blikken. Zo kun je bijvoorbeeld telefonisch contact opnemen met Frisse Blikkers uit een specifiek blik, zodat zij gericht antwoord kunnen geven op jouw inhoudelijke vragen. Je kan ook een mail sturen naar recruitment@frisseblikken.com.