Hi, how can I help you? We would be happy to contact you!
Hi, how can I help you? We would be happy to contact you!
Jij

Thanks!

We'll get in touch with you very soon!

Cases Team Contact

Frisse blikken biedt organisaties de daadkracht en frisheid van jong ondernemerschap. We ademen vernieuwing. We zijn verandering. We brengen versnelling. Kortom, wij zijn de nieuwe generatie.

Een frisse schop onder je kont

Frisse Blikkers weten organisaties te prikkelen en soms een schop onder de spreekwoordelijke kont te geven. Want dat is zo nu en dan nodig om de juiste richting op te gaan. Wat jou dat oplevert? Een frisse blik op je organisatie. Sneller komen waar je wilt zijn. En op een betere en leukere (!) manier dan je al deed. De uitdagingen van deze tijd zijn voor ons namelijk gesneden koek, we zijn er tenslotte mee opgegroeid. Dus of je nu hulp nodig hebt bij strategie activatie, talentontwikkeling, leer- en verandertrajecten, (arbeidsmarkt)communicatie of serious gaming; wij zijn jouw frisse blik.

Daar heb je wat aan

Wie bij je langskomt als je met ons samenwerkt? Goede vraag. Bij ons werken jonge talenten met een ondernemersdroom. En het is ónze droom om ze daarin te stimuleren. Frisse Blikkers zijn analytische projectmanagers die bruisen van daadkracht en ondernemerschap. Natuurlijk met een flinke dosis frisheid en creativiteit. Van maandag t/m donderdag kun je van ze genieten. Vrijdags investeren ze in zichzelf door aan hun persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap te werken. Daar heb jij als opdrachtgever trouwens ook iets aan.

Hoe wij werken? Samen met jou

We houden van aanpakken, iets neerzetten waar je wat aan hebt. En dat gaat het beste in co-creatie. We vertellen je niet hoe het moet, maar gaan samen met jou aan de slag. Door onze energie en frisse blik met jouw specifieke kennis te combineren ontstaat er namelijk iets wat je nooit vooraf had kunnen bedenken.

Alles voor een glimlach

We koppelen je aan een Frisse Blikker, of een team van Frisse Blikkers. En als het nodig is om senior mensen uit ons netwerk aan te haken, doen we dat. Want ons doel is om jouw verwachtingen altijd te overtreffen. En niet alleen dat, we doen ook alles voor een glimlach op jouw gezicht. Het mag namelijk wel een beetje sjeu hebben.

Nieuwsgierig geworden?

Wij staan te springen om met jou aan de slag te gaan. Meer weten over wát we precies doen? Klik hieronder op een van onze kernproposities.

Jij

Thanks!

We'll get in touch with you very soon!