Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Frisse collega – Devi

22 juni 2022 by Devi

Wij zijn de #nieuwegeneratie, dit is Devi! Begin april is zij gestart bij Frisse Blikken en we stellen haar graag aan je voor! 🚀

Hi! Mijn naam is Devi, ik woon in Utrecht en ik ben sinds april gestart als projectmanager bij de #Learning Studio.
Ik heb de ambitie om krachtige en toegankelijke (blended) leerprogramma’s te ontwikkelen op zowel individueel als teamniveau. Waarom? Het geeft mij ontzettend veel energie wanneer ik mensen zie groeien. Ik ga graag de uitdaging aan om te zoeken wat zij nodig hebben en te kijken wat ik voor hen hierin kan betekenen. Binnen mijn aanpak staat ‘spelenderwijs’ ontwikkelen en leren centraal.
De afgelopen jaren heb ik gewerkt bij Picnic, waarbij ik ervaring heb opgedaan als opleidingsadviseur, trainer en ontwerper & ontwikkelaar. Het leukste vind ik om vanaf 0 te starten en met een team samen toe te werken naar een eindproduct.
Frisse Blikken biedt mij de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan meerdere opdrachtgevers tegelijkertijd. Bovendien krijg ik de kans om verder te ontdekken wat mij drijft en motiveert op het gebied van ondernemerschap.
Mijn eerste opdracht mag ik doen als interim manager in de wereld van de detailhandel.
Vragen over mij of mijn werk? Plan gerust een thee in!

Benieuwd wat Devi en haar team voor jou kunnen betekenen? Lees het hier:
https://frisseblikken.com/nl/propositie/people/

 

 

Devi

Devi

Wil je meer weten?

Hi, waar kunnen we je mee helpen? Wij nemen graag contact met je op! Via dit formulier komen we binnen een paar dagen bij je terug
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!