Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Frisse collega – Femke

17 november 2021 by

Wij zijn de nieuwe generatie, dit is Femke! Eind oktober is zij als projectmanager bij Frisse Blikken gestart en we stellen haar graag aan je voor 🚀:

“Hi! Mijn naam is Femke, 25 jaar, en ik vervul sinds kort de rol van #projectmanager bij de Game Studio van Frisse Blikken.

Ik heb een passie voor #games en wil dan ook graag anderen enthousiasmeren voor de mogelijkheden die games nog meer kunnen bieden naast entertainment. Ik heb een achtergrond in Informatica, Game Design en New Media Design met daarin vooral een focus op het ontwerpen, maken en testen van serious games.

Bij Frisse Blikken kan ik mijn creativiteit, enthousiasme en kennis inzetten om mooie (game) projecten neer te zetten bij opdrachtgevers. Daarnaast is er enorm veel aandacht voor mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling, en vormt het een springplank voor mijn ondernemerschap!

Op dit moment ben ik bezig met het creëren van een spel omtrent de #warmtetransitie om stakeholders met elkaar om tafel te krijgen en te laten samenwerken.

Wil je meer weten over mijn werk of heb je gewoon zin om samen een kop koffie te doen? Stuur me gerust een berichtje!”

Benieuwd wat Femke en haar team voor jou kunnen betekenen? Lees het hier: https://lnkd.in/eRbpYemu

Wil je meer weten?

Hi, waar kunnen we je mee helpen? Wij nemen graag contact met je op! Via dit formulier komen we binnen een paar dagen bij je terug
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!