Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Frisse collega – Frank

9 december 2021 by Frank

Wij zijn de nieuwe generatie, dit is Frank! Begin november is hij als projectmanager bij Frisse Blikken gestart en we stellen hem graag aan je voor 🚀:

“Hi! Mijn naam is Frank, net 28 geworden en sinds kort gestart als projectmanager #communicatie bij Frisse Blikken!

Waar ik de meeste energie van krijg is het bedenken en uitwerken van nieuwe ideeën. Dit heb ik altijd gedaan tijdens mijn studententijd, in mijn werk bij Albert Heijn, maar ook in mijn vrije tijd zoals bij het maken van mijn eigen podcast.

Frisse Blikken biedt mij de mogelijkheid mijn academische achtergrond, werkervaring en ondernemende #mindset te combineren bij inhoudelijke uitdagingen. Bovendien mag ik dit doen samen met fantastische collega’s in Utrecht!

In het communicatieteam ga ik mij met name richten op het bedenken en effectief realiseren van creatieve #oplossingen. Zo kan ik verschillende organisaties helpen veranderen, vernieuwen en versnellen! Wil je meer weten over wat ik doe of waar ik jouw organisatie bij kan helpen? Laten we dan snel even een koffie drinken!”

Benieuwd wat Frank en zijn team voor jou kunnen betekenen? Lees het hier: https://lnkd.in/eST_B5g

Frank

Frank

Wil je meer weten?

Hi, waar kunnen we je mee helpen? Wij nemen graag contact met je op! Via dit formulier komen we binnen een paar dagen bij je terug
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!