Hi, waar kunnen we je mee helpen? Wij nemen graag contact met je op!
Hi, waar kunnen we je mee helpen? Wij nemen graag contact met je op!
Jij
Bevestigingsnummer: e811476

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Blogs Contact

Frisse collega – Ilse

13 januari 2022 by

Wij zijn de nieuwe generatie, dit is Ilse! Begin januari is zij als senior projectmanager bij Fris Publiek gestart en we stellen haar graag aan je voor 🚀:

“Hi! Mijn naam is Ilse en in het nieuwe jaar begonnen bij Frisse Blikken als Senior projectmanager bij Fris Publiek.

Mijn drijfveer is om op een participatieve manier bij te dragen aan inclusieve en duurzame ontwikkeling. Samen met stakeholders de context verkennen en tot innovatieve oplossingen komen. Om dit te bereiken werk ik ook graag samen met vormgevers en filmmakers om leerproducten en impact verhalen beeldend te maken.

Hiervoor heb ik 9 jaar gewerkt bij een kennisinstelling van Wageningen Universiteit waar ik diverse internationale projecten heb gemanaged op thema’s zoals klimaatactie, natuurherstel en gebiedsgerichte aanpak. Naast inhoudelijke kennis, neem ik ook ervaring mee aan de proceskant: het faciliteren van #leertrajecten, multi- stakeholder processen en participatieve methodes.

Binnen het Fris Publiek team ga ik mij met name richten op #duurzaamheidsthema’s in het publieke domein. Samen met diverse partners zullen we met een ondernemende en creatieve blik maatschappelijk vraagstukken aanvliegen. Momenteel ben ik namens Frisse Blikken betrokken bij het Servicepunt Duurzame Energie voor de provincie Noord-Holland waar we kennisdeling tussen de gemeenten faciliteren. Daarnaast ben ik bezig met het opzetten van werkateliers omtrent natuur-inclusieve landbouw.

Benieuwd naar mij of mijn werk? Plan gerust een koffie in!”

Benieuwd wat Ilse en haar team voor jou kunnen betekenen? Lees het hier: https://frisseblikken.com/nl/proposities/frispubliek/