Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Frisse collega – Inez

18 januari 2022 by Inez

Wij zijn de nieuwe generatie, dit is Inez! Begin januari is zij als projectmanager bij Frisse Blikken gestart en we stellen haar graag aan je voor 🚀:

“Hi! Mijn naam is Inez, ik ben 25 jaar en woonachtig in Eindhoven. Dit jaar ben ik fris gestart met een nieuwe baan bij Frisse Blikken!

Als nieuw lid van het People blik ga ik aan de slag met uitdagingen van klanten op alle facetten van de #employeejourney. Zo zet ik mij graag in voor de ultieme #onboardingexperience voor jouw medewerkers. Of zetten we samen een sterk werkgeversmerk neer. Met een achtergrond in #organisatiepsychologie#sociaalondernemerschap, advies & verandering en #managementconsulting werk ik graag op het snijvlak van mens, verandering en organisatie.

Bij Frisse Blikken werk ik samen met andere getalenteerde frisse professionals in een dynamische omgeving. Hier mag ik voor interessante opdrachtgevers aan de slag en werk ik tegelijkertijd aan mijn eigen ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.

Op dit moment bouw ik samen met de Game Studio van Frisse Blikken aan een onboardingsgame voor een multinational. Ik houd me hierbij bezig met de inhoud: wat willen we dat medewerkers uit deze game halen en leren?

Mail gerust naar inezl@frisseblikken.com en dan drinken we snel een koffietje!”

Benieuwd wat Inez en haar team voor jou kunnen betekenen? Lees het hier: https://frisseblikken.com/nl/proposities/people/

 

 

Inez

Inez

Wil je meer weten?

Hi, waar kunnen we je mee helpen? Wij nemen graag contact met je op! Via dit formulier komen we binnen een paar dagen bij je terug
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!