Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Frisse collega – Laura

9 november 2021 by

Wij zijn de nieuwe generatie, dit is Laura! Eind oktober is zij als werkstudent bij Frisse Blikken gestart en we stellen haar graag aan je voor 🚀:

“Hello! Mijn naam is Laura Huijgen en sinds kort ben ik als werkstudent aangesloten bij de #Learning Studio binnen Frisse Blikken.

Prikkelen, aanwakkeren en stimuleren is wat ik het liefste doe. Kort gezegd: ik wil mensen op een positieve manier raken. Beweging creëren door de juiste vragen te stellen. Om dat te kunnen doen, zorg ik ervoor eerst aandachtig te luisteren. Dit alles geeft mij #energie.

Frisse Blikken biedt mij de kans om mijn ambities te realiseren. Van het ontwikkelen van #leiderschapsprogramma’s tot inwerktrajecten, allemaal op maat gesneden. Met een persoonlijke aanpak en state-of-the-art technieken tillen wij de ontwikkeling van medewerkers naar een hoger niveau.

Nieuwsgierig geworden? Graag drink ik een kop koffie met je!”

Benieuwd wat Laura en haar team voor jou kunnen betekenen? Lees het hier: https://lnkd.in/eTfp3uYj

Wil je meer weten?

Hi, waar kunnen we je mee helpen? Wij nemen graag contact met je op! Via dit formulier komen we binnen een paar dagen bij je terug
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!