Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Frisse collega – Pleun

22 juni 2022 by Pleun

Wij zijn de #nieuwegeneratie, dit is Pleun! Zij is gestart bij Frisse Blikken en we stellen haar graag aan je voor! 🚀

Hallo! Ik ben Pleun, 26 jaar en ik ben begonnen bij Frisse Blikken als projectmanager voor het blik communication.
Ik vind het mooi mensen te verwonderen en ze in beweging te zetten. Als ik het begrip ‘hospitality’ voorbij hoor komen gaat mijn hart sneller kloppen. Als oud hotelschool student probeer ik hospitality nog dagelijks toe te passen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Tijdens mijn master Business Administration heb ik me verdiept in Consumer Marketing waarbij de focus voornamelijk werd gelegd op het gedrag van de mens en hoe we dit kunnen beïnvloeden. Daarnaast heb ik ervaring in het organiseren van evenementen.
Frisse Blikken biedt mij de mogelijkheid om te leren en te groeien als jonge ondernemer. Het is een bedrijf waar ik mijn creativiteit mag combineren met inhoudelijke uitdagingen bij mooie opdrachtgevers. Bij het jonge, dynamische en enthousiaste team van Frisse Blikken voelde ik me na dag 1 al helemaal thuis.
Benieuwd naar Frisse Blikken of mijn werk? Stuur me gerust een bericht dan plannen we een koffietje in! Wie weet tot snel.

Benieuwd wat Pleun en haar team voor jou kunnen betekenen? Lees het hier:
https://frisseblikken.com/nl/propositie/communication/

Pleun

Pleun

Wil je meer weten?

Hi, waar kunnen we je mee helpen? Wij nemen graag contact met je op! Via dit formulier komen we binnen een paar dagen bij je terug
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!