Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Frisse collega – Ramon

26 november 2021 by

Wij zijn de nieuwe generatie, dit is Ramon! Begin november is hij als projectmanager bij Frisse Blikken gestart en we stellen hem graag aan je voor 🚀:

“Hallo, ik ben Ramon Schellinx 27 jaar oud, en ik ben in november begonnen bij Frisse Blikken. Ik versterk de Learning studio als #projectmanager.

Ik ben geïnteresseerd in de groei die organisaties en mensen maken. De veranderde leer- en ontwikkelvragen en benodigdheden blijven me elke dag benieuwen. Ik heb de Master Learning en Development in Organizations afgerond aan de Universiteit van Maastricht. In mijn thesis beschrijf en onderzoek ik hoe technologische vernieuwingen zoals Artificial intelligence (AI) het leergedrag van accountants beïnvloed. Daarnaast heb ik internationale hotellerie ervaring waarin ik veel heb geleerd over persoonlijk leiderschap en werken met verschillende (internationale) culturen.

Mijn #creatieve vaardigheden ontwikkelen enorm bij Frisse Blikken. De opdrachtgevers en collega’s dagen me elke dag uit om te groeien. Ik ga ingewikkelde uitdagingen aan die bij opdrachtgevers spelen. Frisse Blikkers zijn als familie en ik voel me altijd thuis in de Blikhut.

Op dit moment help ik een #vernieuwd hotel concept met de overgang naar een nieuwe team en werk visie. Ik faciliteer informatie en leer voorzieningen om het personeel op te leiden en aan boord te houden tijdens deze overgang.

Benieuwd naar mij of mijn werk? Ik ben altijd in voor koffie!”

Benieuwd wat Ramon en zijn team voor jou kunnen betekenen? Lees het hier: https://lnkd.in/eTfp3uYj

Wil je meer weten?

Hi, waar kunnen we je mee helpen? Wij nemen graag contact met je op! Via dit formulier komen we binnen een paar dagen bij je terug
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!