Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Frisse collega – Stijn

19 november 2021 by

Wij zijn de nieuwe generatie, dit is Stijn! Eind oktober is hij als projectmanager bij Frisse Blikken gestart en we stellen hem graag aan je voor 🚀:

“Hoi! Mijn naam is Stijn en ik heb me sinds kort aangesloten als #projectmanager bij Frisse Blikken. Ik ben 25 jaar oud en woon in Amsterdam, maar ik ben opgegroeid in het oosten van Nederland nabij Arnhem. Bij Frisse Blikken ben ik verantwoordelijk voor het opleveren van innovatieve serious games en gamification binnen de #Game Studio.

Spellen hebben altijd een bijzonder plekje in mijn hart gehad. Ze zorgen voor verbinding, uitdaging en ook inspiratie. Waar ik vroeger als kind tot laat wilde opblijven om dat potje Monopoly af te maken, verdiep ik me tegenwoordig in game theory en game design. Met als recent hoogtepunt mijn masterscriptie over het motiveren van mensen met #gamification.

Bij Frisse Blikken kan ik deze voorliefde voor spellen toepassen om meetbare #impact te maken. En dat in een inspirationele omgeving met toffe collega’s en uitdagende opdrachtgevers. Kortom: ik sta in de startblokken voor een fantastische tijd als Frisse Blikker.

Benieuwd geworden? Of zin om low-key te babbelen? Ik sta altijd open voor een goed gesprek en een lekkere kop koffie!”

Benieuwd wat Stijn en zijn team voor jou kunnen betekenen? Lees het hier: https://lnkd.in/eRbpYemu

Wil je meer weten?

Hi, waar kunnen we je mee helpen? Wij nemen graag contact met je op! Via dit formulier komen we binnen een paar dagen bij je terug
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!