Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Blogs Contact

Frisse collega – Tom

17 december 2021 by Tom

Wij zijn de nieuwe generatie, dit is Tom! Begin november is hij als projectmanager bij Frisse Blikken gestart en we stellen hem graag aan je voor 🚀:

“Hi, ik ben Tom von Holtz en in november gestart als #projectmanager bij Frisse Blikken. Ik ben geboren in Breda en momenteel woonachtig in het leuke Nijmegen. Binnen Frisse Blikken ben ik aangesloten bij het blik Change.

Ik haal energie uit het begrijpen van complexe bedrijfsuitdagingen en werk graag mee met organisaties om hen te ondersteunen met #veranderprocessen. Ik heb een brede interesse, ben ondernemend van aard en kijk ernaar uit veel te leren bij inspirerende opdrachtgevers.

Momenteel werk ik aan twee interessante opdrachten. Voor een ziekenhuis ben ik bezig met de #procesoptimalisatie van het onboarding traject van nieuwe werknemers. Voor een bibliotheek werk in aan een cultuur activatie vraagstuk. Twee uiteenlopende opdrachten.

Heb jij behoefte aan een frisse blik? Kan ik mijn energie inzetten voor jouw organisatie? Dan kom ik graag met je in contact. Stuur me een berichtje en dan plannen we snel een (virtueel) koffietje in! Ik kijk ernaar uit.”

Benieuwd wat Tom en zijn team voor jou kunnen betekenen? Lees het hier: https://frisseblikken.com/proposities/change/

Tom

Tom

Wil je meer weten?

Hi, waar kunnen we je mee helpen? Wij nemen graag contact met je op! Via dit formulier komen we binnen een paar dagen bij je terug
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!