Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Frisse collega – Vincent

12 oktober 2021 by

🚀 Ontmoet een van onze nieuwste Frisse Blikkers!

Hi! Ik ben Vincent van Rees. Sinds een aantal weken ben ik aangesloten bij het People team van Frisse Blikken. Dit biedt mij de kans om als Project Manager gave opdrachtgevers te helpen met HR-vraagstukken. Als bagage neem ik mee een studie bedrijfskunde en 2 jaar werkervaring op een HR-afdeling.

Net als mijn collega’s kijk ik nieuwsgierig naar hedendaagse uitdagingen. Ik breng graag creativiteit in en met mijn doe-mentaliteit tijdens projecten komen initiatieven echt van de grond.

Deze gouden combinatie zet ik momenteel in om een heel gaaf medewerkers event neer te zetten bij een accountantskantoor. Door het personeel te verbinden gedurende meerdere workshops en hen actief mee te laten denken worden zij het middelpunt van de organisatie!

Heb jij behoefte aan een frisse dosis inspiratie? Of wil je gewoon eens praten over hot-HR-topics? Je kunt mij altijd een bericht sturen! Ik ben benieuwd om te horen welke uitdagingen er op jouw agenda staan.

Wil je meer weten?

Hi, waar kunnen we je mee helpen? Wij nemen graag contact met je op! Via dit formulier komen we binnen een paar dagen bij je terug
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!