Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Frisse collega – Claudine

2 november 2021 by

Wij zijn de nieuwe generatie, dit is Claudine! Eind oktober is zij als projectmanager bij Frisse Blikken gestart en we stellen haar graag aan je voor 🚀:

“Hoi! Ik ben Claudine en sinds kort ben ik werkzaam als projectmanager binnen het People team van Frisse Blikken. Hier ben ik omringd met mensen die net zo enthousiast en ondernemend zijn als ik, iets wat mij erg gelukkig maakt!

Met een Bachelor International Business Administration en Master Work and Organizational Psychology op zak weet ik vraagstukken rondom #People vanuit verschillende perspectieven te benaderen. Hierbij heb ik oog voor zowel de organisatie als de individuele mens binnen het geheel. Zo ben ik ervan overtuigd dat het gelukkig maken en houden van werknemers bevorderlijk is voor alle partijen.

Mijn Frisse Blikken journey start met twee verschillende projecten bij grote internationale organisaties waarbij het gaat om het verbinden van werknemers op een leuke en Frisse manier.

Naast een interesse in (werk)culturen, heb ik ook persoonlijke én professionele ervaring met verschillende culturen. Heeft jouw bedrijf hulp nodig bij het vergroten van de betrokkenheid van mensen, ondersteuning nodig bij een (culturele) verandering of een ander #People vraagstuk? Neem vooral contact met mij op, ik denk graag met je mee!”

Benieuwd wat Claudine en haar team voor jou kunnen betekenen? Lees het hier: https://lnkd.in/ezvRpKJ

Wil je meer weten?

Hi, waar kunnen we je mee helpen? Wij nemen graag contact met je op! Via dit formulier komen we binnen een paar dagen bij je terug
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!