Wij zijn
Frisse Blikken

Wat is het startpunt van echte verandering? Iemand die kansen ziet. Buiten de kaders denkt. Het nét even anders doet. Echte verandering begint met een frisse blik. 

Altijd verrassend

Wij zijn een creatief projectmanagementbureau. Je kunt bij ons terecht met uiteenlopende organisatievraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan een leer- of verandertraject, (arbeidsmarkt)communicatie of een serious game.  

Wat onze projecten gemeen hebben? We doen het graag nét even anders. We zorgen voor verandering en vernieuwing. Of juist voor versnelling: van plannen maken overgaan tot actie! 

Veranderen betekent doen

Wij geloven dat ondernemende mensen het verschil maken. Zij zien kansen, durven te vernieuwen, komen in actie en maken daarmee de wereld telkens een beetje beter. Het is daarom onze missie om iedereen aan te steken met de kracht van ondernemerschap.

Bij Frisse Blikken delen we een ondernemende mentaliteit. Een eigenschap die je meteen herkent als je met of bij ons werkt. We bruisen van de ideeën, hebben een aanstekelijke energie en steken graag onze handen uit de mouwen.  Er verandert namelijk pas iets wanneer iemand iets dóet.

Daarom werken we samen met jou, onze opdrachtgever. Jij bent de oren en ogen binnen de organisatie, wij de extra handen die van ideeën realiteit maken.

Een bruisend netwerk

In de afgelopen jaren hebben we een ondernemend netwerk aan samenwerkingspartners en experts verzameld. Van getalenteerde graphic designers tot ervaren trainingsacteurs. En van inspirerende sprekers tot creatieve video producers. Als het nodig is, haken we hen aan om samen ideeën tot leven te brengen.

En wist je dat sommigen ooit Frisse Blikkers waren? Wij moedigen talent aan om hun ondernemersdroom na te jagen. Daardoor ontstaan geweldige initiatieven, zowel binnen Frisse Blikken als daarbuiten. Ken je bijvoorbeeld de Groene Vloot?

Ons team

We koppelen jouw vraag aan een Frisse Blikker of een team van Frisse Blikkers. Benieuwd wie er bij je langskomt als je met ons samenwerkt? 

Floor

Floor N.

Harmke

Harmke

Tim Schulte

Tim S.

Marlijne ten Houte

Marlijne

Jelle

Jelle

Esmée Nellestijn

Esmée

Devi Streng

Devi

Tim Jansen

Tim J.

Brenda

Neem contact op

Ben je benieuwd hoe we met jouw vraagstuk aan de slag gaan? Laat een bericht achter. Je hoort snel van ons! 

Achtergrond: phD in Human Resource Management en Organizational Behavior. Master Arbeids- en Organisatiepsychologie

Mijn verborgen talent is… Sportgerelateerde vragen in een pubquiz beantwoorden.

Met dit nummer begint mijn weekend: Tash Sultana – Jungle

Als ik later groot ben dan… Heb ik een bedrijf dat mensen helpt om hun leven leuker te maken.

Gerben Tolkamp
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous slide
Next slide
Ontvang ons gratis stappenplan
Met dit stappenplan helpen wij je op weg naar creatieve en impactvolle communicatie. Zodat jouw strategische boodschap resulteert in actie.