Wij zijn
de nieuwe
generatie,
ik ben

Leer ons kennen!

, benieuwd waar je terecht komt? Leer ons kennen over wie wij zijn en wat we doen!

Wij zijn de nieuwe generatie, wij zijn Frisse Blikken
Wij zijn de nieuwe generatie, ik ben ...
Sprong wagen

Wat bieden wij!

Naast het harde werken bij Frisse Blikken proberen we ook echt te genieten! , nieuwgierig? We bieden veel ruimte voor ontspanning en persoonlijke ontwikkeling bijvoorbeeld!

Sollicitatie proces

, ben je benieuwd hoe ons sollicitatie proces eruit ziet? Als je bij Frisse Blikken wilt gaan solliciteren zal je een aantal stappen moeten doorlopen. De duur van dit proces verschilt per persoon, afhankelijk van hoe snel jij zelf aan de slag wilt. Vragen? Check onze F.A.Q.

Online vragenlijst

Kennismakingsgesprek

Capaciteitentest

Tweede gesprek: Je droompitch

Assessment

Contract ondertekenen!

Vacatures

Frisse Professional

Frisse Projectmanager

Vragen?!

Ga je gelijk op een project?

Jazeker, de enige manier om projectmanagement goed onder de knie te krijgen, is om het te gaan doen. Vandaar dat we ernaar streven om nieuwe Frisse Blikkers vanaf dag 1 al op klus te hebben. Natuurlijk word je hier goed bij ondersteund door onder andere jouw aanspreekpunt.

Wat is het verschil tussen FB Eindhoven en FB Utrecht?

Het Glasgebouw in Eindhoven en de Blikhut in Utrecht vervullen beide dezelfde rollen. Zo werken er op beide vestigingen Frisse Blikkers en Frisse Professionals die doordeweeks naar opdrachtgevers gaan of bezig zijn met klussen. Er is op beide vestigingen ruimte om met jouw werkzaamheden aan de gang te gaan.

Kan ik gewoon een keertje koffie komen drinken?

Onze Frisse Blikkers zitten 4 van de 5 dagen bij de opdrachtgever op klus en om te voorkomen dat je langskomt en geen projectmanagers treft hebben we een aantal andere mogelijkheden om in contact te komen met iemand van Frisse Blikken om al je vragen te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld telefonisch contact opnemen met een Frisse Blikker.