Heb jij een
frisse blik?

Bij Frisse Blikken zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Enthousiastelingen met een ondernemende mentaliteit. Mensen die houden van aanpakken. Iets voor jou?

Maak impact bij grote organisaties

Van maandag tot en met donderdag werk je voor de grootste organisaties van Nederland. Je sluit tijdelijk aan in een team of bent van concept tot uitvoering verantwoordelijk voor een groot project. Van communicatie tot HR-vraagstukken en van verander- tot leerprogramma’s: onze projecten zijn divers. Van welk thema word jij enthousiast?

Altijd in ontwikkeling

Of je nou net begint of al jaren ervaring hebt: wij geloven dat je nooit bent uitgeleerd. Voor elke rol en elk ervaringsniveau hebben we een passend ontwikkelprogramma en een uitgebreid trainingsaanbod. Daarnaast helpt een talentontwikkelaar je bij het ontdekken en ontwikkelen van jouw talenten en uitdagingen. Maar bovenal leer je door te doen! Bij Frisse Blikken zijn we niet bang om nieuwe dingen te proberen. En jij? Spring jij graag in het diepe?

Een ondernemende mentaliteit

Wij delen een ondernemende mentaliteit. Een ambitie om te bedenken, te durven en te doen. Ondernemen is daarom onderdeel van je werk. Je voert bijvoorbeeld acquisitiegesprekken en hebt oog voor commerciële kansen. Wie een eigen ondernemersdroom heeft, kan gebruikmaken van onze interne incubator, het VONK-programma. 

Onze cultuur

Onze kernwaarden (ook wel de 4V’s) beschrijven hoe het is om bij Frisse Blikken te werken: je ervaart veel vrijheid, vertrouwen, verantwoordelijkheid en verbinding. 

Samen maken we de mooiste dingen! Daarom organiseren we van alles om op organisatie- en teamniveau met elkaar te verbinden. Zoals de kerstdag, de social impact day of de jaarlijkse frisse trip. 

Inhousedag

Wil je een keer de sfeer proeven bij ons op kantoor? Dat kan! 

Tijdens onze inhousedag vertellen we jou hoe het werken bij Frisse Blikken eruit ziet en wat we doen rondom ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Een uitgelezen kans als je (bijna) bent afgestudeerd of als je opzoek bent naar een nieuwe stap in je carrière.

De volgende inhousedag is vrijdagmiddag 20 september (vanaf ±12:00). Zien we je daar? Meld je aan via het formulier hieronder. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Veelgestelde vragen

Iedereen met een ondernemende mentaliteit is welkom om te solliciteren. Ook als je geen ondernemersdroom hebt.

Heb je idee voor een onderneming? Of ben je zelfs al gestart? Dan kun je gebruik maken van het VONK programma. Dit is onze interne incubator, waarin we je (verder) op weg helpen. 

Daarnaast organiseren we één keer per jaar een dag die helemaal in het teken staat van ondernemerschap: de Dag Vol Vonken.

Binnen Frisse Blikken houdt een groep collega’s zich bezig met de sourcing van projecten. Welke projecten starten binnenkort? Wie gaat dit project uitvoeren?
 
Bij het leggen van deze puzzel kijken we naar verschillende factoren. Bij welk team past dit project het best? Wie heeft er tijd in zijn agenda? En sluit dit project ook aan bij de wensen en ontwikkeling van deze persoon?
 
Hoe zo’n project eruitziet verschilt enorm. Het ene project duurt slechts zes weken. Het andere project meer dan een jaar. De ene keer werk je samen met één of meerdere Frisse Blikkers. De andere keer werk je voornamelijk samen met de klant. Gedurende jouw tijd bij Frisse Blikken ontdek je steeds beter welke projecten het best bij jou passen.

Hieronder zie je de stappen uit ons sollicitatieproces. Besluit je om te solliciteren? Voorafgaand aan elke stap leggen we je uit wat er precies van je wordt verwacht en hoe jij je kunt voorbereiden. Het gehele proces kun je in ongeveer drie weken doorlopen 

1) Online sollicitatieformulier

3) Eerste gesprek: kennismaking

5) Rollenspel assessment

2) Telefonische kennismaking

4) Tweede gesprek: droompitch

6) Contract ondertekenen

Contact opnemen?

Wiepke

Wiepke

Heb je een vraag over één van onze startersfuncties? Wiepke kan je er alles over vertellen.

Floor van Smoorenburg

Floor

Heb je een vraag over één van onze medior of senior vacatures? Floor helpt je graag. 

Romée Snel

Romée

Heb je een vraag over de stages bij Frisse Blikken? Neem dan contact op met Romée.

Ontdek meer over werken bij Frisse Blikken

Ben je benieuwd hoe het écht is om bij Frisse Blikken te werken? Niemand kan dat beter vertellen dan onze eigen collega’s! Hun ervaringen lees je in de blogs hieronder.

Werken bij Frisse Blikken

Game designer Yannick: van hobby naar carrière

Werken bij Frisse Blikken

Talentontwikkelaar en projectmanager: Judith

Werken bij Frisse Blikken

Je passie en werk combineren: Erik doet het!

Floor van Smoorenburg Recruiter Frisse Blikken

Neem contact op

Heb je een vraag over werken bij Frisse Blikken? Stel ‘m hieronder. Je hoort snel van ons! 

Achtergrond: phD in Human Resource Management en Organizational Behavior. Master Arbeids- en Organisatiepsychologie

Mijn verborgen talent is… Sportgerelateerde vragen in een pubquiz beantwoorden.

Met dit nummer begint mijn weekend: Tash Sultana – Jungle

Als ik later groot ben dan… Heb ik een bedrijf dat mensen helpt om hun leven leuker te maken.

Gerben Tolkamp
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Vorige slide
Volgende slide
Ontvang ons gratis stappenplan
Met dit stappenplan helpen wij je op weg naar creatieve en impactvolle communicatie. Zodat jouw strategische boodschap resulteert in actie.