Bel mij terug!

Bel mij terug

Klik op de datum om het event te bekijken

Aankomend event

Ondernemen in de zon

SUMMERSCHOOL VOOR ONDERNEMERSCHAP

Dé ondernemende summer school van Nederland. In 4 dagen ontdekken wie de ondernemer in jou is!

Jong ondernemerschap stimuleren en versnellen dat is onze gedeelde missie. Daarom organiseren Frisse Blikken en KnappeKoppen van 26 augustus tot en met 29 augustus een 4-daagse summer school waarin jij als student of starter met je ondernemerschap aan de slag kan gaan.

Voor wie?

  • Je bent een ambitieuze WO-student of hebt je WO-diploma net op zak.
  • Je hebt nog geen business model of bedrijf, maar wil graag ontdekken of ondernemen in de toekomst iets voor jou is.
  • Je bent bezig met je oriëntatie op de arbeidsmarkt en krijgt graag meer inzicht in wie je bent, wat je kan en wat je wilt.
  • Je hebt zin in een inspirerende, leerzame en vooral hele gezellige ondernemersweek.

Het programma

Een bedrijf of ondernemende carrière begint met veel zelfinzicht. Pas als je jezelf begrijpt, weet wat je wilt en waar je voor staat, kan je ver komen als ondernemer. Daarom gaan we tijdens deze 4-daagse zomerschool samen met jou opzoek naar wie jij bent als ondernemer en waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Maar het blijft niet bij zelfinzicht, we gaan ook echt aan de slag.  Vanuit wat je drijft gaan we opzoek naar een (business) idee. Aan de hand van onder andere trainingen, serious gaming, handige tools en inspirerende ondernemers helpen we je om jouw idee te ontwikkelen en uit te werken. Na je deelname aan de summer school heb je inzicht in: Wie je bent, jouw ondernemerschap en hoe je over kunt gaan tot actie.

Aanmelden

Benieuwd naar de wondere wereld van het ondernemen? Meld je dan aan vóór donderdag 1 augustus 2019. Voor je aanmelding willen je vragen om de volgende drie vragen te beantwoorden:

  1. Wie ben je en waar krijg je energie van?
  2. Waarom heb je interesse in ondernemen?
  3. Wat zou je uit de summer school willen halen?

Deze drie vragen kan je beantwoorden in een tekst, video of wat jij maar wilt. De antwoorden stuur je samen met je CV naar recruitment@frisseblikken.com. Nadat je je aanmelding hebt ingestuurd laten we je binnen 2 weken weten of je erbij kunt zijn.

Zit je nog met vragen? Neem dan contact op met Carmen van Frisse Blikken via CarmenM@frisseblikken.com of 0682920527. Deelname aan het programma = GRATIS.

 

Je eigen event

De Blikopener (150m2) en Blikvanger (125m2) zijn onze multifunctionele experience rooms met industrieel karakter. Ben je op zoek naar een inspirerende omgeving voor je training, inspiratiesessie of andere zakelijke bijeenkomst in Utrecht? Dan zijn deze ruimtes met veel licht en hoge plafonds dé perfecte plek!

De Blikopener is inclusief: een whiteboardwand van 17,5 meter, twee beamers met bijbehorende projectieschermen, een geluidsinstallatie en twee houten hokjes.

De Blikvanger is inclusief: een whiteboardwand van 10 meter, een beamer met bijbehorende projectieschermen, een geluidsinstallatie, flexibel in te richten zitplekken en drie houten hokjes.

Optioneel: Twee break-out rooms (25m2), catering van The Colour Kitchen, een gereduceerd tarief als Preferred Guest wanneer je meerdere keren per jaar gebruik wil maken van De Blikopener of De Blikvanger. Klik hier voor de lijst met catering opties.

Kosten (weekdagen van 08:00 – 18:00 uur), excl. BTW:

– Blikopener €950
– Blikvanger €500
– 1 Break-out room €250
– 2 Break-out rooms €400
Ben je geïnteresseerd in het huren van meerdere ruimtes? Bekijk hier onze package deals!

Het reserveren en inzien van de beschikbaarheid van de ruimtes kan via deze kalender.

Let op: de Blikopener en Blikvanger zitten in Bedrijfsverzamelpand De Pionier. De routebeschrijving vind je hier.

Wil je meer weten?

Wij nemen graag contact met je op.

Bedankt!

Je bericht is goed ontvangen