Bel mij terug!

Bel mij terug

Contact

Grebbeberglaan 15, Utrecht | Torenallee 45, Eindhoven
info@frisseblikken.com

Klik op de datum om het event te bekijken

Aankomend event

Inhousedag – 4 mei 2018

Op vrijdag 4 mei organiseert Frisse Blikken de eerste inhousedag van het jaar. Dé kans voor jou om sfeer te proeven op de Blikhut, ons kantoor. Tijdens de inhousedag nemen we je mee in de wereld van een Frisse Blikker. We vertellen je graag hoe werken bij Frisse Blikken eruitziet, maar bovenal heb jij de kans om al jouw vragen te stellen.

Daarnaast gaan we zeker niet stilzitten. We gaan namelijk een van de serious games, gemaakt door Frisse Blikken spelen. Hierdoor ervaar je onder andere op welke manier wij impact maken bij opdrachtgevers, maar je krijgt ook meer inzicht in jouw eigen gedrag en talenten.

Een uitgelezen kans als je bijna bent afgestudeerd, op zoek bent naar een baan én wil ondernemen. Frisse Blikken is jouw springplank naar ondernemerschap!

Je kunt je tot en met vrijdag 20 april aanmelden door je CV en een korte motivatie op te sturen naar info@frisseblikken.com. Na de sluitingsdatum zullen wij zo snel mogelijk laten weten of je erbij bent.

Hopelijk tot snel!

Wanneer | 4 mei 2018
Tijd | 09:00 – 18:00
Waar | Grebbeberglaan 15, 3527VX Utrecht

Je eigen event

De Blikopener (150m2) en Blikvanger (125m2) zijn onze multifunctionele experience rooms met industrieel karakter. Ben je op zoek naar een inspirerende omgeving voor je training, inspiratiesessie of andere zakelijke bijeenkomst in Utrecht? Dan zijn deze ruimtes met veel licht en hoge plafonds dé perfecte plek!

De Blikopener is inclusief: een whiteboardwand van 17,5 meter, twee beamers met bijbehorende projectieschermen, een geluidsinstallatie en twee houten hokjes.

De Blikvanger is inclusief: een whiteboardwand van 10 meter, een beamer met bijbehorende projectieschermen, een geluidsinstallatie, flexibel in te richten zitplekken en drie houten hokjes.

Optioneel: Twee break-out rooms (25m2), catering van The Colour Kitchen, een gereduceerd tarief als Preferred Guest wanneer je meerdere keren per jaar gebruik wil maken van De Blikopener of De Blikvanger. Klik hier voor de lijst met catering opties.

Kosten (weekdagen van 08:00 – 18:00 uur), excl. BTW:

– Blikopener €950
– Blikvanger €500
– 1 Break-out room €250
– 2 Break-out rooms €400
Ben je geïnteresseerd in het huren van meerdere ruimtes? Bekijk hier onze package deals!

Het reserveren en inzien van de beschikbaarheid van de ruimtes kan via deze kalender.

Let op: de Blikopener en Blikvanger zitten in Bedrijfsverzamelpand De Pionier. De routebeschrijving vind je hier.

Wil je meer weten?

Wij nemen graag contact met je op.

Bedankt!

Je bericht is goed ontvangen