Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Frisse collega – Gerben

28 juni 2022 by Gerben

Hoi, ik ben Gerben! 32 jaar en sinds kort gestart in de rol van senior Projectmanager voor het Change blik.

Ik heb eigenlijk een hele brede interesse, maar ben vooral geïnteresseerd over hoe bedrijven het werk en de werkomgeving op zo’n manier kunnen tweaken dat ze het maximale uit hun werknemers halen, zowel qua productiviteit als qua werkplezier.

Ik heb zojuist mijn promotietraject afgerond, waarin ik heb onderzocht hoe organisaties creativiteit en innovatie kunnen stimuleren bij hun werknemers, en heb daarvoor als manager bij een salesorganisatie ook ervaren hoe het doorvoeren van kleine veranderingen soms tot (grote) positieve resultaten kan leiden.

Bij Frisse Blikken krijg ik de kans om mijn enthousiasme om organisaties te helpen met veranderprocessen, en met het in de kracht zetten van medewerkers. In mijn eerste weken merk ik al dat dit een prachtige club mensen is om dingen mee voor elkaar te krijgen. Iedereen bruist van de ideeën, en belangrijker nog, dit wordt gecombineerd met een stevige daadkracht. Niet alleen dingen bedenken, maar ook daadwerkelijk doen!

Ik sta te popelen om zoveel mogelijk organisaties en medewerkers verder te gaan helpen naar een succesvollere en plezierigere toekomst.

Zin om hier eens over te sparren? Plan vooral een koffietje in!

Benieuwd wat Gerben en zijn team voor jou kunnen betekenen? Lees het hier: https://frisseblikken.com/proposities/change

Gerben

Gerben

Wil je meer weten?

Hi, waar kunnen we je mee helpen? Wij nemen graag contact met je op! Via dit formulier komen we binnen een paar dagen bij je terug
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!