Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Frisse collega – Mouad

2 februari 2022 by Mouad

Nieuwe collega - MouadWij zijn de nieuwe generatie, dit is Mouad! In januari is hij als projectmanager bij Frisse Blikken gestart en we stellen hem graag aan je voor 🚀:

“Hallo! Mijn naam is Mouad, ik leef al zo’n kwart eeuw, en vanaf deze week begin ik bij Frisse Blikken in de rol van projectmanager binnen het #FrisPubliek team!

Mijn drijfveer is het ondersteunen van organisaties in de publieke sector met complexe vraagstukken die net even wat extra aandacht en een andere invalshoek vergen. Binnen mijn opleiding conflict studies heb ik mij veel bezig gehouden met politiek, beleid en crisis management.
Ik voel me een echte verbinder en stel mijzelf graag op als een spin in een web van actoren met soortgelijke (of juist conflicterende!) belangen.

Rijk aan ervaringen binnen de sectoren onderwijs, politieke besluitvorming en internationale betrekkingen, hoop ik binnen Fris Publiek veel te gaan betekenen voor landelijke thema’s als #veiligheid#volksgezondheid#cultuur en #duurzaamheid.”

Benieuwd wat Mouad en zijn team voor jou kunnen betekenen? Lees het hier: https://frisseblikken.com/nl/proposities/frispubliek/ 

Mouad

Mouad

Wil je meer weten?

Hi, waar kunnen we je mee helpen? Wij nemen graag contact met je op! Via dit formulier komen we binnen een paar dagen bij je terug
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!