Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Frisse collega – Wout

23 november 2021 by

Wij zijn de nieuwe generatie, dit is Wout! Eind oktober is hij als projectmanager bij Frisse Blikken gestart en we stellen hem graag aan je voor 🚀:

“Hé! Mijn naam is Wout, 25 jaar oud en recent bij Frisse Blikken mogen starten. Hier vervul ik mijn rol als projectmanager voor het #Change blik.

Mijn passie ligt bij het uit een zetten van complexe problemen en samen tot nieuwe inzichten komen. Met een achtergrond in Marketing, Business Management en Business Administration heb ik mij verdiept in het vinden van creatieve en tailor-made oplossingen gebaseerd op de behoeften van mens, bedrijf en omgeving.

Frisse Blikken biedt mij de mogelijkheid om ervaring op te doen en mij verder te #ontwikkelen door het tackelen van uitdagende vraagstukken bij gave opdrachtgevers. Daarnaast is er ruimte voor ondernemerschap en werk ik met een geweldige groep bevlogen mensen waarbij ik helemaal op mijn plek zit!

Momenteel ben ik bezig met het organiseren van een #hybride awareness event voor een grote multinational en ondersteun ik een gemeente bij de organisatie van en communicatie rondom de #energietransitie.

Vragen over mij of mijn werk? App, Slack of bel me, doen we een koffietje!”

Benieuwd wat Wout en zijn team voor jou kunnen betekenen? Lees het hier: https://lnkd.in/eDQq-W6c

Wil je meer weten?

Hi, waar kunnen we je mee helpen? Wij nemen graag contact met je op! Via dit formulier komen we binnen een paar dagen bij je terug
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!