Hi, how can I help you? We would be happy to contact you!
Hi, how can I help you? We would be happy to contact you!
Jij

Thanks!

We'll get in touch with you very soon!

Deze Frisse Blikkers hebben Mollie in beweging gezet

Wil je meer weten over dit project? Neem gerust contact met ons of een van de Frisse Blikkers op!

Contact

Vraag
Help ons met het digitaliseren, automatiseren en het verder opschalen van alle people en recruitment processen.

Achtergrond
Mollie wil zich klaar maken om verder te kunnen groeien als organisatie. Om dit voor elkaar te krijgen is het belangrijk dat de huidige People processen gedigitaliseerd en geautomatiseerd werden. Daarnaast zal Mollie de komende jaren veel mensen gaan aannemen om deze groei te kunnen realiseren.

Aanpak
Het project hebben we opgesplitst in het implementeren van twee systemen: BambooHR en Lever

Daarbij zijn we eerst aan de slag gegaan met het implementeren van het BambooHR systeem. In deze fase van het project zijn we aan de slag gegaan om alle gegevens van medewerkers in kaart te brengen. Tegelijkertijd hebben we alle functionaliteiten van het BambooHR systeem geconfigureerd zodat deze aansluiten bij de wensen van de People & Places afdeling van Mollie, maar ook aansluit bij alle wet- en regelgeving. Nadat dit was afgerond hebben we alle medewerkers en managers toegevoegd aan het systeem. Vanaf toen konden we beginnen met het gebruiken van het nieuwe systeem en was voor het People & Places team nu alle data van de organisatie beschikbaar. In de maanden erna hebben we allerlei functionaliteiten toegevoegd, o.a. Performance Management, eNPS (employee engagement), Onboarding & Payroll reporting.

Tegelijk met het implementeren van BambooHR zijn we aan de slag gegaan met het implementeren en configureren van een nieuw ATS (Applicant Tracking System/ Recruitment Systeem) genaamd Lever. Dit systeem faciliteert het proces van recruiters bij het sourcen en recruiten van nieuwe Mollies. Het doel van dit nieuwe ATS was om het voor recruiters makkelijker te maken om snel en veel talentvolle Mollies aan te trekken, maar ook om voor kandidaten een zo duidelijk en snel mogelijk proces te creëren.

Resultaat
Doordat Mollie gebruik is gaan maken van moderne HR Tech tooling zijn zij meer schaalbaar geworden in hun recruitment en people processen. Daardoor zijn zij in staat geweest om het afgelopen jaar een flinke groei door te maken. Daarbij zijn zij gegroeid van 130 naar bijna 300 medewerkers en hebben zij de status van Unicorn bereikt.

Any questions?

You
You want to know more about our services. Nice! We would be happy to tell you more about our cans, our other services or about ourselves.
We are Fresh Look, below you can see some of our colleagues! Do you want to see all Fresh Cans? Then go to our team page.
Filter op
Fleur
Fleur
Frank
Frank
Guido
Guido
Danique
Danique
It's great that you want to know more about working at Frisse Blikken! Would you like to know more about what it is like to work with us or go directly to the vacancy page?
You can leave your question and contact details with us and we will contact you as soon as possible!

Thanks!

We'll get in touch with you very soon!

Hi, what can we help you with? Indicate below what you are looking for
you
...
Make your choice above
you