FrieslandCampina

Betrokkenheid medewerkers vergroten

De uitdaging

FrieslandCampina Ingredients vroeg ons om een ervaring te creëren die het gevoel van trots vergroot bij medewerkers wereldwijd.

Waarom doen we wat we doen? Welke impact heeft ons werk op de levens van onze consument?”. Wij bouwden een ervaring om de medewerkersbetrokkenheid over de hele wereld te vergroten.

Onze frisse blik

Medewerkersbetrokkenheid

We wilden de medewerkers van FrieslandCampina Ingredients (FCI) op een unieke wijze laten zien welke impact zij hebben op het leven van de verschillende doelgroepen. Daarvoor ontwikkelden we een nieuw concept: de black box

Project FrieslandCampina
Black box FrieslandCampina

Audiovisuele beleving

De black box is een audiovisuele installatie met videoschermen aan drie zijden. Zo konden we de kijker dus letterlijk midden in het leven van de eindgebruiker plaatsen. De black box ervaring onderscheidde vier verhaallijnen. Hierdoor werd het zicht- en voelbaar hoeveel impact de producten van FrieslandCampina Ingredients hebben op de verschillende leefwerelden van eindgebruikers. Wij hielpen FrieslandCampina zowel bij de bouw van de black box als de creatie van de video

Interne communicatie wereldwijd

We wilden alle medewerkers de gelegenheid geven om de black box te beleven. Daarom reisde de black box de hele wereld over. Van Veghel tot Shanghai en van Bedum tot Singapore: we hebben álle locaties van FrieslandCampina Ingredients aangedaan.

Wereldwijd hebben meer dan 2000 medewerkers de black box gezien. Op velen heeft deze ervaring een diepe indruk gemaakt. De video laat duidelijk zien waarom hun werk zo belangrijk is en vergroot daarmee hun gevoel van trots op hun werk én hun collega’s

Black box FrieslandCampina
Black box FrieslandCampina

"Frisse Blikken toonde flexibiliteit, creativiteit en de wil om er samen een succes van te maken. Ik ben super trots op wat we samen hebben gerealiseerd."

Opdrachtgever FrieslandCampina

In het kort 🧺

In het kort 🧺

De frisse blik van...

Energiefestival voor jongeren

Conflictpreventie game

Onboarding Event – Van Wijnen West

Gerben Tolkamp

Neem contact op

Ben je benieuwd hoe we met jouw vraagstuk aan de slag gaan? Laat een bericht achter. Je hoort snel van ons! 

Achtergrond: phD in Human Resource Management en Organizational Behavior. Master Arbeids- en Organisatiepsychologie

Mijn verborgen talent is… Sportgerelateerde vragen in een pubquiz beantwoorden.

Met dit nummer begint mijn weekend: Tash Sultana – Jungle

Als ik later groot ben dan… Heb ik een bedrijf dat mensen helpt om hun leven leuker te maken.

Gerben Tolkamp
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Vorige slide
Volgende slide
Ontvang ons gratis stappenplan
Met dit stappenplan helpen wij je op weg naar creatieve en impactvolle communicatie. Zodat jouw strategische boodschap resulteert in actie.