Hi, how can I help you? We would be happy to contact you!
Hi, how can I help you? We would be happy to contact you!
Jij
Captcha code: 5332b48

Thanks!

We'll get in touch with you very soon!

Impact

Wij zijn de groene generatie, de generatie voor wie duurzaamheid vanzelfsprekend is en voor wie verandering niet snel en grondig genoeg kan gaan. Wij geloven in de kracht van samenwerking ten behoeve van de mens en onze planeet. Dit doen we door organisaties te helpen om te versnellen, vernieuwen en veranderen maar ook zeker te verduurzamen. Wij zijn 'team Impact' Benieuwd naar onze duurzame ambities?
Duurzaamheid is voor ons tweeledig. Je hebt de ecologische kant, denk aan een energietransitie of circulariteit. En de sociale kant, denk hierbij een diversiteit & inclusie of mensenrechten. Wij bouwen aan onze droom genaamd 'de Groene Eeuw'. Een wereld waarin de economie niet uit de ‘bocht’ kan vliegen, en mens en planeet samen komen. Als ondernemers houden we van groei maar werken we ook graag samen aan een duurzame groei. Denk hierbij naast teruggeven aan de samenleving ook aan opbouwen en meedenken. Wij gebruiken hiervoor de Sustainable Development Goals van de UN als een kompas.
Wij helpen jouw duurzame ambities te realiseren. Dit door jouw mensen in beweging te zetten. Verandering bestaat bij de gratie van actie. Ondernemen is voor ons dé manier om in actie te komen en te (helpen) veranderen. We hebben een breed scala aan specialisaties per team; of het nu gaat om een diversiteit & inclusie event, een game over unconscious bias, een duurzaam leiderschapsprogramma, een inclusief werkgeversmerk of een rechterhand bieden in de energietransitie, wij helpen jou om je mensen te activeren. Benieuwd? Lees meer over ons leiderschapsprogramma 'De Groene Vloot', onze game 'Blindspot' of onze inzichten in het 'Zeeuws strategie energieakkoord'. Maar ook als individu maak je bij Frisse Blikken het verschil met jouw ondernemende talent. Zo zijn er tal van collega’s bezig met ondernemingen in onder andere microfarming in huis, kansen creatie voor ex-gedetineerden en data-cursussen voor kansarme vrouwen. Iedere bijdrage is uniek en die van jou is dan ook van harte welkom!
Mila

Mila

Ilse

Ilse

Milou

Milou

Wiepke

Wiepke

Emma

Emma

Ilse

Ilse

Milou

Milou

Wiepke

Wiepke

Emma

Emma

Frank

Frank

Mirjam

Mirjam

Omar

Omar

Elisa

Elisa

Pepita

Pepita

Dat doen we voor deze organisaties

You
You want to know more about our services. Nice! We are happy to tell you more about our forces, our studios or about ourselves.
Select something ...
We are Fresh Forces, down below you can see a few of our colleagues! Do you want to see all Fresh Forces? Then go to our team page.
Filter op
Marlijne
Marlijne
Devi
Devi
Juliske
Juliske
Fariz
Fariz
Nice that you want to know more about working at Fresh Forces! The vacancies we offer are in Dutch. Do you want to read it and do you want to know more about what it is like to work with us?
You can leave your question and contact details with us and we will contact you as soon as possible!
Captcha code: 4e9eb6f

Thanks!

We'll get in touch with you very soon!

Hi, how can we help you? Indicate here what you are looking for.
you
...
Make your choice above
you