Onze frisse blik op (virtual) engagement

Wij zijn de nieuwe generatie. Altijd en overal verbonden. We helpen organisaties bij het creëren van (virtual) engagement. Dat doen we bijvoorbeeld door digitale en hybride evenementen te organiseren, online communities te bouwen of te versterken en door andere creatieve middelen in te zetten. Hoe kunnen we jouw medewerkers meer met elkaar laten verbinden?

Wat doen we?

Wij vinden betrokkenheid op de (digitale) werkvloer belangrijk. Verbonden met het werk dat je doet, de organisatie en je collega’s. Zo zorgen we voor gemotiveerde medewerkers, die met plezier aan de slag gaan en nog beter samenwerken.  

De afgelopen jaren is het (digitaal) verbinden van collega’s steeds belangrijker geworden. We zien elkaar niet meer dagelijks op kantoor of werken in internationale teams. Bovendien is de behoefte om onderdeel te zijn van een groep groter dan ooit. Als werkgever ben jij aan zet om de verbinding tussen jouw werknemers te bevorderen en infrastructuren te creëren om deze verbindingen tot stand te brengen. Zo bouw je aan duurzame relaties en behoud je talent!

Hoe doen we dat?

Wij helpen organisaties digitaal verbinden op creatieve en aansprekende manieren die zijn afgestemd op de doelgroep en de organisatie. Dat kan bijvoorbeeld door een (digitaal) evenement te organiseren, zoals een radio- of talkshow. Of we sturen jouw collega’s op pad met een audiowalk, om vervolgens (digitaal) samen te komen en na te praten. Zelfs een koffiedate wordt bijzonder door gebruik te maken van verrassende gesprekskaartjes of een TeamConnector op maat.  

Daarnaast helpen we bij het ontwikkelen van communicatiemiddelen. Samen met jou bedenken we bijvoorbeeld een concept voor een podcast- of videoserie. En we zorgen ook voor de realisatie! Voor het beste resultaat werken we samen met een netwerk van creatieve partners.  

Tot slot hebben we ervaring in het opzetten en verstevigen van communities, waarbij we ook aandacht hebben voor het online aspect.  Vanuit een uitgewerkt basis framework én behoeftes van de communityleden, gaan we in co-creatie aan de slag om unieke, bedrijfsrelevante en vernieuwende content en activiteiten te ontwikkelen. Zo stimuleren we de verbinding tussen jou en jouw collega’s.  

Zullen we samen jouw collega’s meer met elkaar verbinden?

Meer weten?

Ben je benieuwd hoe we onze frisse blik op (virtual) engagement toepassen in ons werk? Bekijk dan één van de projecten hieronder. 

Energiefestival voor jongeren

Een employer brand dat staat als een huis

Digitale transformatie

Bekijk alle projecten

Psychologische veiligheid in leerinterventies

Cultuur binnen Frisse Blikken

Gerben Tolkamp

Neem contact op

Ben je benieuwd hoe we met jouw vraagstuk aan de slag gaan? Laat een bericht achter. Je hoort snel van ons! 

Achtergrond: phD in Human Resource Management en Organizational Behavior. Master Arbeids- en Organisatiepsychologie

Mijn verborgen talent is… Sportgerelateerde vragen in een pubquiz beantwoorden.

Met dit nummer begint mijn weekend: Tash Sultana – Jungle

Als ik later groot ben dan… Heb ik een bedrijf dat mensen helpt om hun leven leuker te maken.

Gerben Tolkamp
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Vorige slide
Volgende slide
Ontvang ons gratis stappenplan
Met dit stappenplan helpen wij je op weg naar creatieve en impactvolle communicatie. Zodat jouw strategische boodschap resulteert in actie.