Leren en ontwikkelen

In welke rol, levensfase of organisatie je ook zit: wij geloven dat niemand ooit is uitgeleerd. Wij helpen jou met het creëren van onvergetelijke leerervaringen, zodat we medewerkers, talent en leiders succesvol laten ontwikkelen en groeien.

Greenchoice

Een fris leertraject binnen Greenchoice

Het inwerktraject voor klantenservicemedewerkers van Greenchoice was toe aan een flinke opfrisbeurt. Een innovatief, plaats- en tijdsonafhankelijk leertraject ontwikkelen dat duurzaam is en verschillende leerstijlen en digitalisering integreert? Kom maar door!

BMW leiderschapsprogramma

BMW FINANCIAL SERVICES

Leiderschapsprogramma na een fusie

Na een fusie komen verschillende bedrijfsculturen samen, ieder met hun eigen kenmerken. Hoe zorgen we voor één sterk leiderschapsteam? Voor BMW ontwikkelden we een leiderschapsprogramma aan de hand van een ‘roadtrip’ en gingen we met elkaar op reis. 

FRISSE BLIKKEN

AI Gesprekstraining

Samen met een externe partner ontwikkelden we een AI gedreven trainingsplatform. Hierop kunnen medewerkers en managers oefenen met allerlei gesprekstechnieken. Denk bijvoorbeeld aan het voeren van performance gesprekken, commerciële gesprekken of het geven van feedback.

CBS

Transformatie naar een lerende organisatie

Samen leren en ontwikkelen maakt het werk niet alleen leuker en beter, het maakt organisaties ook wendbaar en toekomstproof. Het CBS vroeg ons om de ruim 2.000 medewerkers op een creatieve manier te laten kennismaken met de uitgangspunten van de lerende organisatie.

In een wereld waar verandering de enige constante is, is wendbaarheid essentieel. Een lerende organisatie biedt die wendbaarheid.

Kristy

Rabobank

Blended ontwikkelprogramma

Hoe kun je mensen op een effectieve én leuke manier trainen op de toepassing van Customer Due Diligence (CDD) standaarden? Voor Rabobank ontwikkelden we Beyond the Money: een soort interactieve Netflix serie. Spelers komen telkens voor keuzes te staan die overeenkomen met de realiteit. De keuze die zij maken, bepaalt het verloop van het verhaal.

Ministerie van defensie

Conflictpreventie game

Conflicten nemen toe in complexiteit en de rol van Defensie verandert. Hoe kunnen we medewerkers van het Ministerie van Defensie en hun collega’s op andere departementen helpen om eerder en meer preventief te handelen bij ontwikkelende internationale conflictsituaties? Wij hielpen ze met de ontwikkeling van een serious game. 

Ontwikkelprogramma Volksbank

Volksbank

Ontwikkelprogramma voor jong talent

In 2016 heeft De Volksbank (toen nog SNS bank) ons gevraagd om een programma voor jonge talenten te ontwikkelen. Dit heeft geresulteerd in een tweejarig traineeship, waar al 58 talenten aan hebben deelgenomen. Tot op de dag van vandaag ondersteunen wij De Volksbank bij dit ontwikkelprogramma. 

Digitale leermiddelen zijn niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Hoe zorg je ervoor dat ze ook succesvol zijn?

Devi

Bedrijfsartsen in opleiding verbinden

Arbo Unie

Bedrijfsartsen in opleiding blijvend verbinden

Het driejarig bestaan van het traineeship voor bedrijfsartsen in opleiding van Arbo Unie was reden om de trainees en alumni bij elkaar te brengen, met als doel om dit waardevolle netwerk te versterken. Wij boksten dat voor elkaar.

Nestlé

Ontwikkelprogramma voor young professionals

Voor de young professionals van Nestlé hebben we een ontwikkelprogramma van drie maanden opgezet. Het programma bestaat verschillende verrassende leerinterventies. Ze gaan ze de natuur in en krijgen ze uit het theater een verdiepend inzicht in hun mindset. 

ProRail

Goed en veilig overweg met informatie

Hoe herken je een phising mail? En wat doe je in het geval van een datalek? ProRail vroeg ons om een digital learning te bouwen waarmee de medewerkers op een speelse manier kennis opdoen rondom informatie-incidenten binnen en buiten ProRail.

KPN, ABN AMRO en meer

Analysis Paralysis

Hoe vergroot je de kennis en kunde van HR Professionals op het gebied van fact based decision making? Wij ontwikkelende Analysis Paralysis, een serious game dat het gesprek over fact based decision making meteen op gang brengt. 

Stappenplan strategie activatie
DOWNLOAD GRATIS

Stappenplan: activeer jouw medewerkers

Met dit stappenplan helpen wij je op weg naar creatieve en impactvolle communicatie. Na het invullen van dit canvas:

‣ Weet jij je doelgroep écht te raken;
‣ Ontwikkel je creatieve en opvallende communicatiemiddelen;
‣ Bruis je van de inspiratie dankzij praktijkvoorbeelden van o.a. Essent

Laura Huijgen

Neem contact op

Ben je benieuwd hoe we met jouw vraagstuk aan de slag gaan? Laat een bericht achter. Je hoort snel van ons! 

Achtergrond: phD in Human Resource Management en Organizational Behavior. Master Arbeids- en Organisatiepsychologie

Mijn verborgen talent is… Sportgerelateerde vragen in een pubquiz beantwoorden.

Met dit nummer begint mijn weekend: Tash Sultana – Jungle

Als ik later groot ben dan… Heb ik een bedrijf dat mensen helpt om hun leven leuker te maken.

Gerben Tolkamp
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous slide
Next slide
Ontvang ons gratis stappenplan
Met dit stappenplan helpen wij je op weg naar creatieve en impactvolle communicatie. Zodat jouw strategische boodschap resulteert in actie.