Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Hi, waar kunnen we je mee helpen? We nemen graag contact met je op!
Jij

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Blogs Contact

Privacy Statement

Frisse Blikken Privacy Statement (laatste update: 01-05-2023)
Frisse Blikken vindt jouw privacy belangrijk. Wanneer je onze website bezoekt, verzamelen we verschillende persoonsgegevens voor verschillende doeleinden. Hier zijn we graag transparant over. Hieronder wordt uitgelegd welke gegevens wij verzamelen, voor welke doelen, hoe wij de gegevens krijgen, wat je rechten zijn en hoe je deze kunt uitoefenen.

Toepasselijkheid
Dit privacy statement is van toepassing op de volgende websites van Frisse Blikken Ondernemen met Talent B.V.:

  • frisseblikken.com
  • frispubliek.nl
  • freshgamestudio.com

Welke gegevens verzamelt Frisse Blikken en wanneer?
Voor een optimale ervaring op onze website, verzamelt Frisse Blikken twee soorten gegevens: verkeers- en persoonsgegevens.

Verkeersgegevens
Onder verkeersgegevens verstaan we gegevens die gebruikt worden om het surfgedrag van onze bezoekers te analyseren. Denk bijvoorbeeld aan een IP-adres, klikgedrag en cookies. We verzamelen deze gegevens om de inhoud, vindbaarheid en functionaliteit van onze website te verbeteren. De verkeersgegevens die je achterlaat zijn niet terug te herleiden naar u als individu.

Een cookie is een kleine hoeveelheid gegevens dat via onze website op je computer wordt opgeslagen. De gegevens kunnen bij een volgend bezoek aan de website weer opgehaald worden, om uw ervaring te optimaliseren.

Als je onze website voor het eerst bezoekt, of een latere keer na het verwijderen van onze cookies, zul je een melding ontvangen (een cookie consent). Op het moment dat je verder klikt op onze website, geef je ons toestemming om, afhankelijk van de gekozen instellingen, alle cookies en plug-ins te gebruiken zoals omschreven in de cookie-akkoordverklaring en deze privacyverklaring. Het staat je vrij om cookies uit te schakelen middels je browser. Je kunt je cookie-instellingen ook aanpassen middels de groene knop linksonder op frisseblikken.com.

Persoonsgegevens
Indien je via onze website gebruik maakt van een van onze diensten, zoals contact opnemen of solliciteren, verzamelen wij persoonsgegevens. De volgende persoonsgegevens kunnen verzameld worden:

  • Voor- en achternaam
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Sollicitatiegegevens (indien van toepassing):
    • Adresgegevens
    • Geslacht
    • Geboortedatum
    • Opleidingsgegevens
    • Werkervaringsgevens
    • Foto
    • Link naar LinkedIIn-profiel
    • Teamvoorkeur
    • Antwoord op ‘Waarom zijn wij een match?’
    • Antwoord op ‘Waar ken je ons van?’

We verzamelen deze persoonsgegevens voor het verzenden van informatie en nieuwsbrieven, om je te kunnen bereiken in het geval dat dat nodig is, of ten behoeve van het sollicitatieproces. Je kunt zelf bepalen of je deze gegevens aan ons verstrekt. Houd er rekening mee dat we bovengenoemde diensten (informatieverstrekking, contact en sollicitatieprocedures) niet kunnen verlenen indien je geen gegevens verstrekt.

Hoe lang bewaart Frisse Blikken gegevens?
Je gegevens worden voor langere tijd door ons bewaard, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling je gegevens langer moeten bewaren.

Gegevenstransfer
Alle gegevens verzameld binnen de EU worden niet buiten de EU gedeeld, met uitzondering van de partijen vermeld onder ‘derde partijen’. Gegevenstransfer met deze partijen geschiedt onder bescherming van het EU-US Privacy Shield.

Je rechten
Je hebt te allen tijde het recht op inzage, het recht op rectificatie, het recht op het indienen van een klacht via de Autoriteit Persoonsgegevens, het recht op overdracht en het recht op het stoppen met het gebruik van de gegevens die je aan Frisse Blikken hebt verstrekt. Neem hiervoor per email contact op met security@frisseblikken.com.

Beveiliging
Als organisatie zetten wij ons in om je informatie bij ons veilig te houden. Je gegevens worden bewaard op beveiligde servers, die regelmatig gecontroleerd worden. Toegang tot je gegevens wordt nauwlettend in de gaten gehouden; alleen een selecte groep personen binnen Frisse Blikken kunnen erbij.

Frisse Blikken is ISO27001 gecertificeerd. Dit is een certificaat waarmee de veiligheid van uw gegevens onafhankelijk wordt gewaarborgd.

Derde partijen
Verkeers- en persoonsgegevens zoals beschreven in dit privacy statement kunnen worden gedeeld met:

Google LLC (analyses)
Recruitee (solliciteren)
Mailchimp (nieuwsbrief)

Websites van Frisse Blikken kunnen links bevatten naar externe websites. Dit privacy statement is niet van toepassing op websites die niet beschreven staan onder ‘toepasselijkheid’. Voor het privacybeleid van deze externe websites verzoeken we u contact op te nemen met de organisatie in kwestie.

Wijzigingen in dit privacy statement
Frisse Blikken houdt zich het recht voor dit privacy statement aan te passen indien dat nodig wordt geacht. Wij raden je aan om deze pagina regelmatig te bekijken om op de hoogte te blijven van wijzigingen in ons privacy statement.

Contact
Voor al het contact betreffende dit privacy statement, gelieve een email te sturen naar security@frisseblikken.com.

Responsible Disclosure (English only)
If you discover a vulnerability, we would like to know about it so we can take steps to address it as quickly as possible. We would like to ask you to help us better protect our clients and our systems.

  • E-mail your findings to security@frisseblikken.com. Encrypt your findings to prevent this critical information from falling into the wrong hands,
  • Do not take advantage of the vulnerability or problem you have discovered, for example by downloading more data than necessary to demonstrate the vulnerability or deleting or modifying other people’s data,
  • Do not reveal the problem to others until it has been resolved,
  • Do not use attacks on physical security, social engineering, distributed denial of service, spam or applications of third parties, and
  • Do provide sufficient information to reproduce the problem, so we will be able to resolve it as quickly as possible. Usually, the IP address or the URL of the affected system and a description of the vulnerability will be sufficient, but complex vulnerabilities may require further explanation.