Employer branding

Nooit eerder was de arbeidsmarkt zo krap als vandaag.  Employer branding helpt om het unieke en onderscheidende karakter van jouw organisatie over te brengen. Zo zorg je ervoor dat het juiste talent jou weet te vinden én bij je blijft.

Employer branding

Investeren in je employer brand helpt om talent te werven en te  binden. Potentiële medewerkers willen weten wie je bent. Matcht de werkelijkheid niet met dit beeld? Dan zijn ze net zo snel weer weg. 

Wij geloven dat jij alle ingrediënten voor een sterk werkgeversmerk al in huis hebt. Jouw huidige medewerkers hebben een goed beeld van jou als werkgever en kennen de bedrijfscultuur als geen ander. Het is onze taak om de juiste elementen uit jouw organisatie op te halen en vervolgens over te brengen naar de arbeidsmarkt. 

Employer branding video

Zo kunnen we jou helpen

We kunnen je vanaf de start helpen met het ontwikkelen van een werkgeversmerk. Staat deze al? Dan versterken we het met gerichte arbeidsmarktcampagnes en interne activatie.

Employer Value Proposition (EVP)

Wij halen de juiste elementen uit jouw organisatie naar boven. Samen ontwikkelen we een aantrekkelijke en onderscheidende belofte voor (potentiële) medewerkers: de employer value proposition (EVP).

Arbeidsmarkt- campagnes

Staat de EVP op papier? Tijd om het over de bühne te brengen! We bedenken een goed concept, schakelen creatieve partners in en ontwikkelen alle campagnemiddelen die nodig zijn. 

Interne activatie


Een sterk werkgeversmerk vergroot trots en betrokkenheid van medewerkers. Als zij hun enthousiasme delen, bereik je de meest authentieke vorm van werving die er is. Daarom activeren we medewerkers om kandidaten aan te dragen (referrals). 

Projecten waar we trots op zijn

LAMERS INSTALLATIONS

Van DNA naar ijzersterk werkgeversmerk

Lamers Installations groeit, maar getalenteerde vakmensen vinden blijkt een uitdaging. Of wij konden helpen om Lamers Installations te positioneren als ijzersterke werkgever voor technisch talent? Zeker weten.

HEIJMANS

Een employer brand dat staat als een huis

Heijmans heeft ons gevraagd mee te denken over een overkoepelende aanpak waarin medewerkers en (potentiële) kandidaten zich kunnen identificeren met één Heijmans werkgeversverhaal en -merk. Daarvoor bedachten we de arbeidsmarktcampagne ‘Maak het mee’. 

Heijmans

Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis

Beddenbende

Samen met het ETZ hebben we Beddenbende ontwikkeld: een kaartspel dat zorgprofessionals bewust maakt van hun rol in integraal capaciteitsmanagement. Inmiddels wordt het spel succesvol ingezet in meer dan 40 Nederlandse zorginstellingen. 

Inez Lommen

Benieuwd naar onze frisse blik?

Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Laat een bericht achter. Je hoort snel van ons!

Achtergrond: phD in Human Resource Management en Organizational Behavior. Master Arbeids- en Organisatiepsychologie

Mijn verborgen talent is… Sportgerelateerde vragen in een pubquiz beantwoorden.

Met dit nummer begint mijn weekend: Tash Sultana – Jungle

Als ik later groot ben dan… Heb ik een bedrijf dat mensen helpt om hun leven leuker te maken.

Gerben Tolkamp
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous slide
Next slide
Ontvang ons gratis stappenplan
Met dit stappenplan helpen wij je op weg naar creatieve en impactvolle communicatie. Zodat jouw strategische boodschap resulteert in actie.