Medewerkersdag organiseren voor CROP

De uitdaging

“Help ons met het organiseren van een medewerkersdag waarin échte verbinding centraal staat en creativiteit de vrije loop mag hebben.”

Onze frisse blik

Achtergrond

Jaarlijks organiseert CROP een groot evenement waarin het ‘voor-en-door-CROP’ principe centraal staat. Samen behaal je de mooiste resultaten! Dit betekent dat iedereen uit de organisatie op zijn eigen manier kan bijdrage aan het evenement.

Aanpak

Door mensen uit de organisatie van CROP uit te nodigen om deel te nemen aan het projectteam kunnen we optimaal co-creëren. In een designsessie geven we samen vorm aan het thema: ‘ontdekken’. We bepalen wat dit thema voor mensen betekent en wat voor activiteiten hier het beste bij passen. Er kwamen belangrijke pijlers tot stand: ‘ontdek je eigen talent’, ‘ontdek je collega’s’, ‘ontdek wat CROP te bieden heeft’. Uiteindelijk geven we ook samen met het projectteam het programma vorm met inbreng van medewerkers van CROP zelf. Heel gaaf natuurlijk als je voor je eigen collega’s een workshop kunt verzorgen! We kozen voor de unieke locatie InnStyle in Maarssen, omgeven door natuur, om het thema nog een extra boost te geven.

CROP

Resultaat

We openden de medewerkersdag met ‘Over de Streep’, door elkaar persoonlijke vragen te stellen kunnen collega’s elkaar beter leren kennen. Daarna volgde een serious game, die bestond uit verschillende minigames die aansluiten op het werken bij CROP. Samen werkten de deelnemers aan genoeg brandstof voor een raket, die later op de dag zou worden afgevuurd. En dat is zeker gelukt! Met veel enthousiasme schoot de raket de lucht in. Verder vonden er de hele dag activiteiten plaats: mooie wandeltochten, een graffiti workshop en een grote complimenten muur. De dag werd muzikaal afgesloten door de CROPband, professionele bandleden van CROP zelf!

300

blije gezichten van CROP medewerkers die veel van zichzelf, elkaar en CROP hebben ontdekt!

De frisse blik van...

Een employer brand dat staat als een huis

Creatieve leerweek

Van complex verhaal naar inspirerend narratief

Bekijk alle projecten
Gerben Tolkamp

Neem contact op

Ben je benieuwd hoe we met jouw vraagstuk aan de slag gaan? Laat een bericht achter. Je hoort snel van ons! 

Achtergrond: phD in Human Resource Management en Organizational Behavior. Master Arbeids- en Organisatiepsychologie

Mijn verborgen talent is… Sportgerelateerde vragen in een pubquiz beantwoorden.

Met dit nummer begint mijn weekend: Tash Sultana – Jungle

Als ik later groot ben dan… Heb ik een bedrijf dat mensen helpt om hun leven leuker te maken.

Gerben Tolkamp
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Vorige slide
Volgende slide
Ontvang ons gratis stappenplan
Met dit stappenplan helpen wij je op weg naar creatieve en impactvolle communicatie. Zodat jouw strategische boodschap resulteert in actie.