Virtueel Event

De uitdaging

Help ons met het ontwikkelen en organiseren van een virtuele bijeenkomst, om onze Top 300 te verbinden aan elkaar en de strategie voor 2021.

Onze frisse blik

Achtergrond

KPMG heeft een jaarlijkse bijeenkomst voor hun Top 300 leiders (Partners & Directors). Deze komen bij elkaar om elkaar te zien én om samen inspiratie op te doen en te werken aan het businessplan van het aankomende jaar. Dit jaar was het verzoek om dat virtueel te doen. Naar aanleiding van de samenwerking tussen KPMG en Frisse Blikken in 2019 voor hun TMRW Festival (voor dezelfde doelgroep) heeft KPMG Frisse Blikken benaderd om samen een ontwerp te maken voor een volledig virtueel evenement van ca. 5,5 uur op vrijdag 18 september.

”Inmiddels hebben we samen twee jaar events voor onze leiders georganiseerd. Vorig jaar een fysieke bijeenkomst op een mooie plek waarbij we bijna 300 collega’s 24 uur lang hebben weten te boeien met een gevarieerd programma op informatie, inspiratie en verbinding. Frisse Blikken trok samen met onze event manager de organisatie en hield ons steeds scherp op hoe we onze boodschappen effectief naar een programma vertalen waarin ze aankomen. Dit jaar waren we al voortvarend van start voor een vervolg hierop, maar met een flinke duw in de rug van de omstandigheden hebben we uiteindelijk een geweldig en volledig digitaal event neergezet. Een enorme draai die we, met de expertise van Frisse Blikken op het bereiken van grote groepen via digitale middelen, met vertrouwen zijn aangegaan. En met resultaat!”

Aanpak

Samen met KPMG hebben we gewerkt aan een inhoudelijk evenement dat volledig vanuit een tailormade studio op het hoofdkantoor werd gehost. Frisse Blikken leverde een host die in een radioshow, een muzikale talkshow en diverse intermezzo’s de collega’s door het programma meenam. Daarnaast ontwikkelden we een inspirerende podcast, stonden er inspirerende sprekers op het podium over leiderschap en waren er virtuele werksessies over Cultuur & Leiderschap en natuurlijk het businessplan van 2021.

Resultaat

Een hooggewaardeerd evenement waarbij iedereen heeft ervaren dat je juist ook virtueel met elkaar kunt verbinden en samenwerken.

”Frisse Blikken was in staat om de context van onze organisatie snel zich eigen te maken en vanuit daar echt in de rol van (sparring) partner te stappen. Het kernwoord van mijn enthousiasme voor de samenwerking met Frisse Blikken is SAMEN. Het voelde echt als één team. De afstemming is altijd relevant en prettig.”

Veroni Feenstra – KPMG

De frisse blik van...

Van strategie ontwikkeling naar uitvoering

Sustainability Boost Program

Implementatie nieuw HR systeem

Bekijk alle projecten

Achtergrond: phD in Human Resource Management en Organizational Behavior. Master Arbeids- en Organisatiepsychologie

Mijn verborgen talent is… Sportgerelateerde vragen in een pubquiz beantwoorden.

Met dit nummer begint mijn weekend: Tash Sultana – Jungle

Als ik later groot ben dan… Heb ik een bedrijf dat mensen helpt om hun leven leuker te maken.

Gerben Tolkamp
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous slide
Next slide
Ontvang ons gratis stappenplan
Met dit stappenplan helpen wij je op weg naar creatieve en impactvolle communicatie. Zodat jouw strategische boodschap resulteert in actie.