Interne communicatie

Wij helpen jou met interne communicatie die informeert, inspireert en activeert. Of het nou gaat om een campagne, een grootschalig event of een innovatieve oplossing: wij brengen de creatieve kracht die jij nodig hebt. 

Interne communicatie die zorgt voor actie

Hoe krijg je de werkvloer mee met de nieuwe strategie? Hoe breng je de kernwaarden van je organisatie tot leven? Of hoe informeer je medewerkers over digitale veiligheid? Rake, opvallende communicatie is het sleutelwoord. Dat vraagt om creativiteit. En dat is precies wat wij brengen. 

We geloven in maatwerk, waarbij we elke boodschap laten aansluiten bij de medewerkers en cultuur van jouw organisatie. Met onze creatieve oplossingen creëren we begrip, zorgen we voor enthousiasme en stimuleren we actieve betrokkenheid. 

Onze visie op intern communicatie

Wij geloven dat effectieve gedragsverandering zich moet richten op drie niveaus: snappen, voelen en doen. We ontwikkelen verschillende communicatiemiddelen voor elk niveau. Het resultaat? Medewerkers die niet alleen begrijpen wat er van hen verwacht wordt, maar ook echt betrokken zijn en gemotiveerd zijn om in actie te komen.

Snappen

Wij zorgen ervoor dat medewerkers de boodschap helder en duidelijk begrijpen. 

Voelen

Om echt betrokkenheid en enthousiasme te creëren, richten we ons op het emotionele aspect van communicatie. 

Doen

Tot slot bieden we concrete handvatten of laten medewerkers ervaren wat er van hen wordt verwacht. 

Projecten waar we trots op zijn

Of het nu gaat om een interne campagne of een grootschalig evenement, we zoeken altijd naar de meest effectieve en innovatieve aanpak om jouw boodschap over te brengen. Hieronder vind je enkele projecten. 

Strategie activatie

De Zorgcirkel wilde haar nieuwe strategie en beloftes tot leven brengen voor haar medewerkers. Wij organiseerden een tweedaags event dat de kernwaarden echt voelbaar maakten. We ontwierpen een vier uur durende game met spelacteurs en creëerden momenten van plezier en verbinding.

Strategie activatie: een interactieve podcast

Hoe kun je medewerkers op een verrassende manier informeren over de nieuwe bedrijfsstrategie? Voor Essent ontwikkelden wij een interactieve podcast. Dankzij keuzemogelijkheden bepaalt de luisteraar zelf wat diegene te horen krijgt. 

Strategie activatie: interactieve podcast
Serious game kernwaarden

Kernwaarden activatie

Om de nieuwe bedrijfswaarden te activeren, brachten we 450 medewerkers van Sunweb Group samen om een serious game te spelen. Een onvergetelijke dag waar nog lang over werd nagepraat!

Moniek

Benieuwd naar onze frisse blik?

Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Laat een bericht achter. Je hoort snel van ons!

Achtergrond: phD in Human Resource Management en Organizational Behavior. Master Arbeids- en Organisatiepsychologie

Mijn verborgen talent is… Sportgerelateerde vragen in een pubquiz beantwoorden.

Met dit nummer begint mijn weekend: Tash Sultana – Jungle

Als ik later groot ben dan… Heb ik een bedrijf dat mensen helpt om hun leven leuker te maken.

Gerben Tolkamp
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous slide
Next slide
Ontvang ons gratis stappenplan
Met dit stappenplan helpen wij je op weg naar creatieve en impactvolle communicatie. Zodat jouw strategische boodschap resulteert in actie.