Interne communicatie

Raken, verbinden en activeren. Wij helpen jou met ijzersterke communicatiecampagnes, evenementen en innovatieve communicatiemiddelen die jouw organisatie in beweging brengen.

Black box FrieslandCampina

FRIESLANDCAMPINA

Medewerkersbetrokkenheid vergroten

Waarom doen we wat we doen? Welke impact heeft ons werk op de levens van de consument? Om medewerkers dat te laten ervaren, bouwden we een indrukwekkende video ervaring in een black box.

Ministerie van economische zaken en klimaat

Van complex verhaal naar inspirerend narratief

Hoe maak je een complex verhaal concreet en tastbaar? Voor een meerjarig energiebeleid bedachten wij een passend en inspirerend narratief. Daaromheen organiseerden we een evenement, schreven we een spoken word en produceerden we bijbehorende video.

Strategie activatie: interactieve podcast

Essent

Strategie activatie: een interactieve podcast

Hoe kun je medewerkers op een verrassende manier informeren over de nieuwe bedrijfsstrategie? Voor Essent ontwikkelden wij een interactieve podcast. Dankzij keuzemogelijkheden bepaalt de luisteraar zelf wat diegene te horen krijgt. 

Stappenplan strategie activatie
DOWNLOAD GRATIS

Stappenplan: activeer jouw medewerkers

Met dit stappenplan helpen wij je op weg naar creatieve en impactvolle communicatie. Na het invullen van dit canvas:

‣ Weet jij je doelgroep écht te raken;
‣ Ontwikkel je creatieve en opvallende communicatiemiddelen;
‣ Bruis je van de inspiratie dankzij praktijkvoorbeelden van o.a. Essent

HVC

Activatiecampagne: het goede gesprek

HVC wilde graag extra aandacht en momentum creëren voor de hernieuwde gesprekscyclus. Hierin staat ‘het goede gesprek’ centraal. Met een creatieve campagne bereikten we HVC’ers op de werkvloer, thuis en digitaal. Denk bijvoorbeeld aan een kraskaart op de deurmat of een interactieve toolbox op het intranet. 

Activatiecampagne HVC
Avres Spelbord

AVRES

Medewerkers betrekken bij een nieuwe strategie

Hoe neem je meewerkers mee in een strategieverandering? Wij vinden het belangrijk dat medewerkers de koerswijziging begrijpen én kunnen ervaren. Daarom organiseerden we een kick-off event en ontwikkelden we een op maat gemaakt bordspel.

BMI

Community building: vrouwen in de bouw

Diversiteit en inclusie: een speerpunt voor vele organisaties. BMI Benelux, producent voor platte en hellende daken, wilde op dit onderwerp graag versnelling brengen. In de bouw werken traditioneel voornamelijk mannen. Bij BMI werkt ook een groep fantastische vrouwen. Het Women’s Network Benelux is opgericht om deze groep aan elkaar te verbinden, om samen te ontwikkelen, elkaar te inspireren en naar buiten uit te dragen dat werken bij BMI ook voor vrouwen is.

BMI Women's Community

Randstad Groep Nederland

Ondersteuning interne marketing

Als organisatie wil je dat medewerkers zich verbonden voelen met het merk waarvoor zij werkenHet is belangrijk dat zij de merkidentiteit begrijpen en ervaren in hun dagelijkse werk. Wij ondersteunden Randstad Groep Nederland bij de interne marketing van al haar merken. 

ENECO

Safety game: in gesprek over veiligheid

Binnen organisaties zoals Eneco is veiligheid een van de belangrijkste onderwerpen van gesprek. Binnen de (technische) operatie is hier dagelijks veel aandacht voor. Maar het is cruciaal dat ook leidinggevenden, die op meer afstand staan, hier voldoende aandacht voor hebben. Hoe start je op een aantrekkelijke manier het gesprek over veiligheid? 

Serious games
Noortje Havenga

Neem contact op

Ben je benieuwd hoe we met jouw vraagstuk aan de slag gaan? Laat een bericht achter. Je hoort snel van ons! 

Achtergrond: phD in Human Resource Management en Organizational Behavior. Master Arbeids- en Organisatiepsychologie

Mijn verborgen talent is… Sportgerelateerde vragen in een pubquiz beantwoorden.

Met dit nummer begint mijn weekend: Tash Sultana – Jungle

Als ik later groot ben dan… Heb ik een bedrijf dat mensen helpt om hun leven leuker te maken.

Gerben Tolkamp
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Vorige slide
Volgende slide
Ontvang ons gratis stappenplan
Met dit stappenplan helpen wij je op weg naar creatieve en impactvolle communicatie. Zodat jouw strategische boodschap resulteert in actie.