Onze frisse blik op impact

Wij zijn de groene generatie, de generatie voor wie impact vanzelfsprekend is en voor wie verandering niet snel en grondig genoeg kan gaan. Wij geloven in de kracht van samenwerking ten behoeve van de mens en onze planeet. Dit doen we door organisaties te helpen om te versnellen, vernieuwen en veranderen maar ook zeker te verduurzamen. Wij zijn ’team Impact’. Benieuwd naar onze duurzame ambities?

Wat doen we

Impact is voor ons tweeledig. Je hebt de ecologische kant, denk aan een energietransitie of circulariteit. En de sociale kant, denk hierbij een diversiteit & inclusie of mensenrechten. Wij bouwen aan onze droom genaamd ‘de Groene Eeuw’. Een wereld waarin de economie niet uit de ‘bocht’ kan vliegen, en mens en planeet samen komen.

Als ondernemers houden we van groei maar werken we ook graag samen aan een duurzame groei. Denk hierbij naast teruggeven aan de samenleving ook aan opbouwen en meedenken. Wij gebruiken hiervoor de Sustainable Development Goals van de UN als een kompas.

Hoe doen we dat?

Wij helpen jouw duurzame ambities te realiseren. Dit door jouw mensen in beweging te zetten. Verandering bestaat bij de gratie van actie. Ondernemen is voor ons dé manier om in actie te komen en te (helpen) veranderen. We hebben een breed scala aan specialisaties per team; of het nu gaat om een diversiteit & inclusie event, een game over unconscious bias, een duurzaam leiderschapsprogramma, een inclusief werkgeversmerk of een rechterhand bieden in de energietransitie, wij helpen jou om je mensen te activeren.

Maar ook als individu maak je bij Frisse Blikken het verschil met jouw ondernemende talent. Zo zijn er tal van collega’s bezig met ondernemingen in onder andere microfarming in huis, kansen creatie voor ex-gedetineerden en data-cursussen voor kansarme vrouwen. Iedere bijdrage is uniek en die van jou is dan ook van harte welkom!

Meer weten?

Ben je benieuwd hoe we onze frisse blik op impact maken in de praktijk toepassen? Bekijk dan één van de projecten hieronder. 

AI Gesprekstraining

Community activatie

Digitale strategie

Bekijk alle projecten

Onze frisse blik op de lerende organisatie

Afuera: Marieke, Marije en Jolien

Gerben Tolkamp

Neem contact op

Ben je benieuwd hoe we met jouw vraagstuk aan de slag gaan? Laat een bericht achter. Je hoort snel van ons! 

Achtergrond: phD in Human Resource Management en Organizational Behavior. Master Arbeids- en Organisatiepsychologie

Mijn verborgen talent is… Sportgerelateerde vragen in een pubquiz beantwoorden.

Met dit nummer begint mijn weekend: Tash Sultana – Jungle

Als ik later groot ben dan… Heb ik een bedrijf dat mensen helpt om hun leven leuker te maken.

Gerben Tolkamp
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Vorige slide
Volgende slide
Ontvang ons gratis stappenplan
Met dit stappenplan helpen wij je op weg naar creatieve en impactvolle communicatie. Zodat jouw strategische boodschap resulteert in actie.