Creatieve leerweek

De uitdaging

“Help ons om internationale leerexperts uit verschillende regio’s met elkaar te verbinden en te inspireren tijdens een creatieve leerweek’’

Bij Rabobank werken verschillende regio’s samen om medewerkers wereldwijd te voorzien van leermodules. Een uitdagende klus, vooral sinds thuiswerken de norm is geworden, om te blijven inspireren tijdens trainingen.

Onze frisse blik

Aanpak

Aan de hand van twee brainstormsessies brachten we actuele leerthema’s in kaart om te onderzoeken wat de leerexperts aanspreekt. We hebben onze frisse blik losgelaten op wat er speelt bij de Rabobank, in combinatie met actuele leermethodes. Zo kwamen we tot een inspirerend programma voor meer dan 100 deelnemers wereldwijd die verantwoordelijk zijn voor leermodules binnen de Rabobank.

Resultaat

We ontwikkelden een leerweek met elke dag drie verschillende activiteiten rondom een specifiekthema, zoals bijvoorbeeld: the future of learning. Deelnemers konden zelf kiezen welke workshop ze bijwoonden. Iedere ochtend begon met een podcast, die je zelfstandig op je gemak kon luisteren om gevoel te krijgen bij het thema van de dag. Daarna volgde een lezing van een expert op het gebied van leren. Iedere dag werd afgesloten met een interactieve workshop waar deelnemers zelf aan de slag konden gaan met het thema. Op die manier kozen deelnemers zelf de intensiteit van deelname.

180
Deelnemers
 
5

Lezingen

4

Podcasts

De frisse blik van...

Medewerkers betrekken bij de nieuwe strategie

Hoe breng je jouw verhaal goed over aan de klant?

Actieprogramma Kansrijke Start

Bekijk alle projecten

Achtergrond: phD in Human Resource Management en Organizational Behavior. Master Arbeids- en Organisatiepsychologie

Mijn verborgen talent is… Sportgerelateerde vragen in een pubquiz beantwoorden.

Met dit nummer begint mijn weekend: Tash Sultana – Jungle

Als ik later groot ben dan… Heb ik een bedrijf dat mensen helpt om hun leven leuker te maken.

Gerben Tolkamp
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Vorige slide
Volgende slide
Ontvang ons gratis stappenplan
Met dit stappenplan helpen wij je op weg naar creatieve en impactvolle communicatie. Zodat jouw strategische boodschap resulteert in actie.