Sustainability Boost Program

De uitdaging

Ontwerp en faciliteer een interactief en internationaal leerprogramma waarin geselecteerde ING’ers van over de hele wereld de nieuwe duurzaamheid strategie van ING (1) leren kennen, (2) erin gaan geloven en (3) als ambassadeurs de duurzaamheidsstrategie niet alleen zelf tot leven brengt maar ook andere ING’ers inspireert en aanzet tot gerichte actie op deze nieuwe ambities.

ING wil koploper zijn op het gebied van financiële duurzame verandering en haar klanten daarin ondersteunen. Om dit te bereiken heeft ING haar duurzaamheidsstrategie aangescherpt. Het moment is gekomen om alle 54.000 medewerkers hierin mee te nemen, met als eerste een groep van informele leiders die de duurzaamheidsstrategie kennen, erin geloven én weten hoe ze hier in hun dagelijks werk invulling aan kunnen geven.

Onze frisse blik

Aanpak

In co-creatie met het Global Sustainability Team van ING heeft Frisse Blikken een internationaal leerprogramma ontwikkeld bestaande uit 3 fase: (1) Kick-start: 3 weken online, (2) Boost: 5-daagse offline event en (3) Accelerate: 3 maanden online.

Resultaat

Deelnemers worden op interactieve en inspirerende wijze (o.a. door interactieve middelen, strategie-museum, podcasts, video’s en sustainnovation sessies) meegenomen in ING’s nieuwe koers, de uitdagingen die spelen en krijgen tools aangereikt om hier zelf én samen met andere invulling aan te geven, o.a. door het bedenken en uitvoeren van een eigen duurzaamheidsproject.

De frisse blik van...

Implementatie nieuw HR systeem

Implementatie recruitment systeem

Een fris leertraject binnen Greenchoice

Bekijk alle projecten

Achtergrond: phD in Human Resource Management en Organizational Behavior. Master Arbeids- en Organisatiepsychologie

Mijn verborgen talent is… Sportgerelateerde vragen in een pubquiz beantwoorden.

Met dit nummer begint mijn weekend: Tash Sultana – Jungle

Als ik later groot ben dan… Heb ik een bedrijf dat mensen helpt om hun leven leuker te maken.

Gerben Tolkamp
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Vorige slide
Volgende slide
Ontvang ons gratis stappenplan
Met dit stappenplan helpen wij je op weg naar creatieve en impactvolle communicatie. Zodat jouw strategische boodschap resulteert in actie.